上一頁下一頁
發新話題

小妹妹大解放之品嚐中出 (文P12P30相P18P25)是我很痛 但仍難換取你感動P33

收藏  |  訂閱
555  150.1k

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 02:30 PM 發表 查看引用來源

佢有叫過一次我食藥,重死話一D身體影響都冇。果下心都灰埋。
點解唔可以為左保護我,而用套呢。。。。為左一刻快感,寧願傷我身體。。。。

禁你清醒都係好事...
唔用最多唔搞=3=
自己去玩玩具~:smile_o13:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 11:49 AM 發表 查看引用來源

係佢過去都愛得太投入。
愛得太多,咩都感受過晒玩過晒,重邊有動力。
對佢泥講,愛情咪又係重重複複做相同事情,只係對象唔同左。。。。

咁搵返個新手拍啦,搵青頭仔:smile_o11:

引用:
原帖由 jameson77 於 2014-3-19 10:49 發表 查看引用來源
點會有人諗自己男友有性病嫁

我當然唔係話佢男友,係佢之前D SP姐:smile_42:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 11:51 發表 查看引用來源

我之前真係有甘諗過。。。。

男女友之間耐唔耐都要用下,而家依個年代,少量懷疑好正常,唔好話病,發炎都唔好,

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 11:51 AM 發表 查看引用來源

我之前真係有甘諗過。。。。

咁樣就住就住唔得嫁喎

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 14:04 發表 查看引用來源

好難開口叫佢check。。。。
佢可能話我唔尊重佢又盛。。。。

但我知道佢對上一條女周圍同男人上床。。。。

一齊去驗...最公道..又安心

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 02:30 PM 發表 查看引用來源

佢有叫過一次我食藥,重死話一D身體影響都冇。果下心都灰埋。
點解唔可以為左保護我,而用套呢。。。。為左一刻快感,寧願傷我身體。。。。

你要學識保護自己呀:smile_38:,你要食番佢轉頭

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 02:07 PM 發表 查看引用來源

很多次的小傷心大失望,積積埋埋好痛。
搵一個相愛又相處到的人真係好難。。

搵一個相愛又相處到又性事夾的人真係好難

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 14:18 發表 查看引用來源

徹底被征服。。好正
身體最深深處俾條仔D精灌滿晒,好幸福架。有時我怕佢驚我痛會就力,反而同佢講唔使就我,盡情插la。

我鍾意口爆多D,雖然中出都好正

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 14:21 發表 查看引用來源

有D地方好好,有D地方又好自私。
唔係唔愛。。可能係唔夠愛。。。。
食藥?我俾佢擒左好幾次至sense到應該要用套,但玩開左佢又唔肯,食藥我又唔識。。。

感覺上,我呢個情場同性愛的新手,俾佢食住,又蝕左 ...
或者可以試下去打針

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆