上一頁下一頁
發新話題

出外公幹...舊同事短聚篇. (Update: 第一晚#16,第二晚#33+ 46,第三晚#93

收藏  |  訂閱
127  62.3k

support support, sweet sweet ^^

女人悉心打扮去約會一個男人
個男人真係會開心好多
感受到你專登揀套SEXY D既BRA同底去見佢係幾咁有誠意

引用:
原帖由 S.V. 於 2014-3-18 04:50 PM 發表 查看引用來源
女人悉心打扮去約會一個男人
個男人真係會開心好多
感受到你專登揀套SEXY D既BRA同底去見佢係幾咁有誠意
悉心打扮應份既
我想請教下點貼相架?
因為睇緊d  underwear,想問下師兄們邊件最吸引:smile_13:

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-19 23:53 發表 查看引用來源

悉心打扮應份既
我想請教下點貼相架?
因為睇緊d  underwear,想問下師兄們邊件最吸引:smile_13:
http://postimage.org/

我有冇份選先?
引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-19 11:53 PM 發表 查看引用來源

悉心打扮應份既
我想請教下點貼相架?

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-19 11:53 PM 發表 查看引用來源

悉心打扮應份既
我想請教下點貼相架?
等緊主菜,啲相係未前菜

等妳啊~ :smile_46:

back hug真係無得輸...
被hug, hug人果個我都覺得好sweet

引用:
原帖由 loving_still 於 2014-3-22 02:04 AM 發表 查看引用來源
back hug真係無得輸...
被hug, hug人果個我都覺得好sweet
完全同意,整個人被包圍著,尤其是在不安心被honey從後hug, 會好warm

另外原來post 相有點麻煩,所以打消左呢個念頭:smile_30:

H嘅身材及身高如何?中年男人會唔會有個不大不小嘅肚腩,又或是平日有操有六舊跳飛機格仔在那裡呢?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆