上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.2k

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-30 09:56 AM 發表 查看引用來源

新場十卜一下先,
書生執筆也比我拿扳手好吧.....
那只是表面啦, 師兄.............:smile_27:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-30 10:12 AM 發表 查看引用來源
早晨各位,放咗一個星期假,今日卒之番工。放假時間過得真快。

好快又放假啦...........:smile_30:

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-30 10:31 AM 發表 查看引用來源
Morning all~~
返2日又有得放假,今日都唔算blue morning啦...

今日希望大家心情都好啦.......:smile_34:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-30 10:35 AM 發表 查看引用來源
早晨alden & everybody.由昨日開始,一連4日off既日子終於輪到我啦~~~
咁即係話, 你準備開拍同男友既...........激戰! 啦...........哈哈:smile_44:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-30 10:44 AM 發表 查看引用來源

嘩,睇到佢話大肚果度我都心肝仔呯呯跳.好在唔係中招姐:smile_35:
在於男性來講, 最怕的唔係無錢, 係個女人問這個問題.............:smile_42:

太好看了
太吸引的post:smile_o06:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 10:52 AM 發表 查看引用來源

在於男性來講, 最怕的唔係無錢, 係個女人問這個問題.............:smile_42:
同意,重有問比如係「你有幾愛我」之類既問題(當你剛剛射完果陣)......

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 10:49 AM 發表 查看引用來源

好快又放假啦...........:smile_30:
一月我超忙呢

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 10:52 AM 發表 查看引用來源

尤其是中出完冇耐就問,超難答

引用:

尤其是中出完冇耐就問,超難答

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆