上一頁下一頁
發新話題

捷克篇#143 (Updated)我的鬼妹日記#1 #4 #19 #31 #56 #116 #117#138 #139# 143

收藏  |  訂閱
169  98.3k

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 10/6/2013 01:22 AM 發表 查看引用來源
咁開針
咁等妳聽日上黎先再吹:smile_40:

其實係到吹水會唔會唔係咁好, 人地講緊故, 我新嚟唔知訂:smile_o13:

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 2013-6-10 01:25 AM 發表 查看引用來源其實係到吹水會唔會唔係咁好, 人地講緊故, 我新嚟唔知訂:smile_o13:
呢度有個吹水區,妳可以入去吹:smile_40:

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 10-6-2013 01:25 AM 發表 查看引用來源

其實係到吹水會唔會唔係咁好, 人地講緊故, 我新嚟唔知訂:smile_o13:
唔緊要啦 大家傾下計姐
其實個次真係飲多左兩杯先咁直接

多謝支持  等我打埋佢先

引用:
原帖由 一往不返 於 10/6/2013 01:33 AM 發表 查看引用來源

唔緊要啦 大家傾下計姐
其實個次真係飲多左兩杯先咁直接
我都對你個鬼妹日記幾有興趣:smile_o13:支持支持:smile_o12:

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 10-6-2013 01:35 AM 發表 查看引用來源

我都對你個鬼妹日記幾有興趣:smile_o13:支持支持:smile_o12:
thx啊  仲諗住無人睇唔寫嫁啦  
咁我又打埋佢先

引用:
原帖由 一往不返 於 10/6/2013 01:38 AM 發表 查看引用來源

thx啊  仲諗住無人睇唔寫嫁啦  
咁我又打埋佢先
因為我識得好多鬼妹, 但係得幾個同過亞洲男仔一齊/上床, 其實有好多時係佢地係唔知亞洲男仔對佢地有冇興趣, 佢地會直覺assume亞洲男只鐘意亞洲女, 情況就同亞洲男成日覺得鬼妹唔鐘意自己一樣

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 2013-6-10 01:41 AM 發表 查看引用來源因為我識得好多鬼妹, 但係得幾個同過亞洲男仔一齊/上床, 其實有好多時係佢地係唔知亞洲男仔對佢地有冇興趣, 佢地會直覺assume亞洲男只鐘意亞洲女, 情況就同亞洲男成日覺得鬼妹唔鐘意自己一樣
未識過鬼女,因為英文屎:smile_39:

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 10-6-2013 01:41 AM 發表 查看引用來源

因為我識得好多鬼妹, 但係得幾個同過亞洲男仔一齊/上床, 其實有好多時係佢地係唔知亞洲男仔對佢地有冇興趣, 佢地會直覺assume亞洲男只鐘意亞洲女, 情況就同亞洲男成日覺得鬼妹唔鐘意自己一樣
咁佢地對亞洲男有冇興趣先

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 10/6/2013 01:43 AM 發表 查看引用來源
未識過鬼女,因為英文屎:smile_39:

我覆唔到你pm:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆