上一頁下一頁
發新話題

女友因為愛而為男友犧牲,最後卻遭男友嫌棄 (6#11#19#23#35#56#71#75#update)

收藏  |  訂閱
113  71.0k

支持,等妳

引用:
原帖由 mandy豬 於 15-3-2013 04:53 PM 發表 查看引用來源

因為近排比較忙,冇乜時間寫野,件事發展落去既內容都差不多,
所以唔寫喇,遲d寫d短篇d既,

可能因為我好細個就出黎蒲,都識唔小男男女女,知道既故事都有唔小,
想到既想唔到既故事都有,好多故事都係d主 ...
mandy :也許故事結局也差不多,但寫既人文筆唔同,描寫方法各差異。有些寫得好吸引,有些根本令人唔想睇,差別係在你把成個故事過程寫得好細緻,就像小說作家一樣,能夠吸引人追看。

可惜師姐你無時間寫下去,唔可以完完整整睇哂成個故事,可惜!可惜!

希望好快再睇到你新作。。

引用:
原帖由 mandy豬 於 2013-3-14 02:43 PM 發表 查看引用來源

成件事情知大概啦
阻止唔到佢?:smile_39:

引用:
原帖由 mandy豬 於 2013-3-15 04:53 PM 發表 查看引用來源

可能因為我好細個就出黎蒲,都識唔小男男女女,知道既故事都有唔小,
遲點有空去寫下小敏佢令人咋舌非常放蕩既日子

引用:
原帖由 mandy豬 於 2013-3-15 04:53 PM 發表 查看引用來源

唔寫?唔好喇,同埋結果因咩事,點被男友嫌棄?

good story

Good good good

Wait for update

樓主保留了一部份未陳述

若以大陸人性格,一旦得悉女主角已徹底投入了性换交及全程有“誠意“的話,佢地又點會放過佢,或說不充份利用其“誠意“呢? 曰後三P、或更滛的行為以滿足其慾欲,其性幻想等等,這在心理學中的行為學習早有論據。樓主未提及,可是怕違規又或是對這方面的描述難以下筆?

抑或是樓主經驗所未能及?

引用:
原帖由 hkbuddy88 於 2013-4-7 10:42 AM觀發表間
若以大陸人性格,一旦得悉女主角已徹底投入了性交换及全程有“誠意“的話,佢地又點會放過佢,或說不充份利用其“誠意“呢? 曰後三P、或更滛的行為以滿足其慾欲,其性幻想等等,這在心理學中的行為學 ...
這等描述,可輕描淡寫,也可淋漓盡緻地刻畫人性行為的多面,心理生理的追求,則洋洋大觀,空間無限之餘,人性善與惡也全部程現,自令文章提昇素質,引人入性更形吸引,對題對事,不亦樂乎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆