上一頁下一頁
發新話題

同哥哥的親身經歷-3-p.1 p.8 p.19

收藏  |  訂閱
360  97.5k

甘就叫淫嫁喇?
引用:
原帖由 earth2011 於 2013-3-4 10:18 PM 發表 查看引用來源
哈哈...好淫呀妳 :smile_o01:

待續....
引用:
原帖由 taibanban 於 2013-3-4 10:26 PM 發表 查看引用來源
說好的哥哥呢:smile_04: :smile_04:

有人未訓wo~
引用:
原帖由 33083391 於 2013-3-5 01:06 AM 發表 查看引用來源
好好:smile_o05:

好正呀~支持你

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-5 01:22 AM 發表 查看引用來源去到泥d moment都冇理得甘多喇~太爽了
我絕對支持中出:smile_47::smile_47:

支持妳!等緊妳出呀!

支持baby!

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-4 03:24 PM 發表 查看引用來源
甘多位bro我整野出去喇....
今晚返來有part2,,
幫我推推喔!!
Push waiting for ur update

既然d bro甘錫小妹,,又幫小妹推poz就開part2喇.......
講返上集小小先..上集講到我比W系殘廁中出左,,爽到爆"
時間只不過系2點中左右....我班姊妹原來打左好多次比我,我都high到吾知haha;
佢地話轉左場,,叫我過去....但由於我岩岩比W搞到好攰的關係,我就推左我她地~
W就好有風度送我搭的士返去~返到屋企已經3點幾喇....攰到吾想郁丫'
我就訓左系哥哥張床,我同哥哥一間房的..由細到大都系甘~所以已經冇咩所謂
但我知個晚哥哥話吾返屋企,,所以先膽粗粗甘訓佢張床...(我之前講過同哥哥的關係,
佢吾系我親哥哥來嫁...只系由細到大佢都好錫我,,所以都當佢系親嫁喇~~)
之後我就換返件白色lace連身睡裙就訓左系床到.....正當我訓落去既時候,
突然有人攬住我....(我一直都吾知有人)原來系哥哥來嫁~嚇死我"
哥:你做咩成身酒味?(有少少惡)
我:我岩岩先系lkf飲完酒囉~
哥:你又做咩飲酒?
開始有d情緒出來)我失戀囉~
突然勁溫柔話)傻妹,失戀都吾好飲酒喇....傷身嫁
之後傾左陣計.....我地深情甘望住大家,,有d尷尬....突然間覺得哥哥好令仔好體貼,
佢突然起身走左出廳,原來佢去拎熱毛巾幫我抹面,泥一刻我個人開始硬左~
我地又互望緊對方....佢突然錫左我一啖,我個人突然放鬆左....
佢個唇好暖好溫柔,,我好中意~之後我都合埋眼...我地開始打車輪,,打左5分鐘到~
哥哥開始系睡裙外面揸我波波喇,,佢仲話我成日色誘佢...宜家終於可以接觸我34C喇,之後仲雙手放系我雙峰,,系甘搓系甘搓....又用指尖撩我linlin,搞到我忍吾住呀呀呀聲"
然後佢開始錫我最敏感的耳仔,好high..好舒服~百感交集.....又細細甘呀左幾聲,再呀一聲之後
佢用舌奶我耳仔,,好正...慢慢由耳仔到頸,去到心口...錫到波la~好想佢快d錫波波~
哥:你波波好香丫(勁開心)
我:我成身酒味都香?
哥:系體味..吾同~
之後佢拉高左我條裙,,由於我冇著bra的關係..哥哥就好方便甘用咀含我奶奶~嘩....好正丫"
我又呀呀一聲叫..佢聽到愈含愈大力,,有d痛但又好舒服......之後仲用舌奶linlin,,我開始忍吾住喇~
佢另一隻手就向我妹妹進攻喇.....先系底底外面摷,,又用手指系甘摔我妹妹,,呀好正丫
呀呀嗯...好high丫"底底濕透了,,佢話好似水喉甘~好多水~我好想佢快d插我丫'
哥哥好快就除左我底底...佢繼續用手指系我豆豆度系甘撩系甘震,,我好high好舒服~
舒服到好想噴水....但我怕整濕張床,,所以忍住~(我自己打到都好想要)
正當我想噴個陣竟然用口吸左.....令到我仲更加high~我已經比佢吸乾了"
呀呀....呀呀....我....好....想要.....呀呀......插...我喇......好淫喔~~
佢話我好正~~好交足氣....令到佢更幹勁~我好開心丫~~(待續)

呢頭中出,個頭就比哥哥插
淫妹呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆