上一頁下一頁
發新話題

真人真事,我都唔知點算……

收藏  |  訂閱
195  77.5k

今日有個Eddie
難保他朝有個更有feel的David Tony Eric
呢件事唔可以過左就算
愛情係要靠信念維持
唔可以一句佢對我好就繼續行落去
請樓主想清楚
如果諗唔到其他理由
請放手讓佢走 等佢搵個真正愛佢既人
做男人 最忌同人做襟兄弟
除非妳男友本身係蒲開之人

引用:
原帖由 abcd_abcd 於 2013-1-13 11:18 PM 發表 查看引用來源

如果星期六先出黎做義工,我大約估到係咩FUNCTION 啦.
不過都係果句啦, 做義工唔代表個人品德無問題.
另外, 如果佢光明正大咁去做一件事我想大家會BUY 佢.

其實如果你自己明白, 覺得可以CLOSE FILE 咁就最好 ...
估到?@@
應該都唔少架喎!

嗯,應該close file

引用:
原帖由 abcd_abcd 於 2013-1-13 11:18 PM 發表 查看引用來源

如果星期六先出黎做義工,我大約估到係咩FUNCTION 啦.
不過都係果句啦, 做義工唔代表個人品德無問題.
另外, 如果佢光明正大咁去做一件事我想大家會BUY 佢.

其實如果你自己明白, 覺得可以CLOSE FILE 咁就最好 ...
我知係我問題,我開始意識到自己可以識到更出色的男人
我對自己有呢種想法都唔開心:smile_27:

引用:
原帖由 E-36 於 2013-1-13 11:22 PM 發表 查看引用來源

你應該立即同個賤男斷絕任何聯系,如果唔係就手尾長
好難,因為男友已經同佢熟左...

引用:
原帖由 mncy 於 2013-1-13 11:43 PM 發表 查看引用來源
不清楚樓主相貌如何
但樓主吸引到 Eddie 可能有咁上下姿色
會否因樓主男友其貌不揚,只因當時第一位追自己而應承一齊
現在有點後悔呢?
所以被 Eddie 吸引到
我好普通only...唔係靚女。

後悔?
又無……可能我只係有d心野,無事的

引用:
原帖由 chanpen800 於 2013-1-14 12:49 AM 發表 查看引用來源
如果你唔識分,比個意見你,
你同你自已條仔講你同佢攪過幾多次野
睇下佢係咪重要同你一齊,如果係,就恭喜你中咗六合彩頭獎.
如果相返就正常,同理對佢公平.
掉返轉條仔咁對你,你覺得係咪非常ok!:smile_41: :s ...
男友以前同過一個大學女仔曖昧,
俾我發現後,依家就對我好好

引用:
原帖由 古霑 於 2013-1-14 01:57 AM 發表 查看引用來源
冇用..eddie有女友都搵你..就算你同左佢一齊..佢都會照版煮碗咁繼續識第2個..醒下啦:smile_39:
我都擔心呢樣:smile_13:

引用:
原帖由 jayjay417 於 2013-1-14 03:51 AM 發表 查看引用來源
今日有個Eddie
難保他朝有個更有feel的David Tony Eric
呢件事唔可以過左就算
愛情係要靠信念維持
唔可以一句佢對我好就繼續行落去
請樓主想清楚
如果諗唔到其他理由
請放手讓佢走 等佢搵個真正愛佢既人
做 ...
.......我唔鍾意呢個term

你同男朋友都...各自各精彩BOR
引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-14 05:59 AM 發表 查看引用來源

男友以前同過一個大學女仔曖昧,
俾我發現後,依家就對我好好

引用:
原帖由 Garto 於 2013-1-14 06:00 AM 發表 查看引用來源
你同男朋友都...各自各精彩BOR

唔係,佢對我好好。
個女仔好靚,唔怪得佢。

佢地又無做到咩,好耐以前既事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆