上一頁下一頁
發新話題

今日第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part3

收藏  |  訂閱
461  32.4k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-1-6 08:07 PM 發表 查看引用來源哦.. 我無留意太多 Brand ... 同埋 I.T. 的衫真係唔值咁貴的.. 痴 L
我主要買佢d 日本牌子,同有只叫jeffrey camxxxx 嘅鞋,今日買左mercibeaucxxx 同有只日本brand 嘅連身裙, 同羽絨

回覆101 #的帖子

佢而家on sale 係抵買嘅,遲d 買就無碼架喇

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2013-1-6 08:11 PM 發表 查看引用來源
佢而家on sale 係抵買嘅,遲d 買就無碼架喇

有冇去過 yahoo 睇日本 bid 幾錢呀.. 如果折換後價錢係抵的... 日本訂送香港咪仲好:smile_o13:

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2013-1-6 07:55 PM 發表 查看引用來源
死人i. t 成日做redemption...呢排係佢旗下d 鋪買左5 位數。。:smile_27:

買完$10又送番$10比你再買過

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2013-1-6 07:51 PM 發表 查看引用來源
no..my fd's husband 走左。。http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg
Friend's husband 唔夠 自己親人沉…

引用:
原帖由 穎衡 於 2013-1-6 08:21 PM 發表 查看引用來源

Friend's husband 唔夠 自己親人沉…

,................有冇咁灰 right now ....

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-1-6 08:14 PM 發表 查看引用來源有冇去過 yahoo 睇日本 bid 幾錢呀.. 如果折換後價錢係抵的... 日本訂送香港咪仲好:smile_o13:
運費好貴ar, 我買開果d 日本brand, 我用香港vip 個折仲平過日本

引用:
原帖由 穎衡 於 2013-1-6 08:19 PM 發表 查看引用來源買完$10又送番$10比你再買過
你又知嘅。。來來回回去左5  間。。

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2013-1-6 08:29 PM 發表 查看引用來源
運費好貴ar, 我買開果d 日本brand, 我用香港vip 個折仲平過日本

你咁講.. 姐係你 vip 左 :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆