上一頁下一頁
發新話題

後樓梯摷摷UpdateP6俾人格硬破P9

收藏  |  訂閱
140  45.2k

支持,支持,請繼續。:smile_38:

通常都唔會嘅,你肯寫就有人睇架喇:)
引用:
原帖由 Vilmafun 於 2012-10-18 02:30 AM 發表 查看引用來源

都係個D野,唔會悶親你地嗎@@

:smile_o01:  成年前啦,,,破左:smile_o12:

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2012-10-18 01:56 AM 發表 查看引用來源
支持,睇完part2,睇到好硬..好中意女仔多水..流到patpat到..繼續吧
男友仔成日笑我多水妹,又話我淫搏吊。每次俾佢搞到成張床都係水,好鬼收家。@@

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2012-10-18 02:38 AM 發表 查看引用來源

唔會呀..硬到仲未訓到...你呢,仲未訓?
醒左la師兄,昨晚你點解決呀?

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2012-10-18 10:02 AM 發表 查看引用來源
通常都唔會嘅,你肯寫就有人睇架喇:)

不如師兄都寫下,過返兩招俾我la.

過門而不入

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2012-10-18 01:01 AM 發表 查看引用來源
自從上次俾男友仔直接摸晒成身之後,每次出街一有機會佢就會摷我
而且我好享受俾佢係成上射,熱辣辣射上身好HIGH:smile_40:
最鍾意就係射係妹妹門口,咁做真係一種滿足中出而又安全的方法。

有一 ...
過門而不入-------我從未試過!
妳係唔係好大力嘅嘖?

請問介唔介意講吓條裙咩款式呀?
第大家可以多啲投入現場感啦。
著校裙婆仔鞋係咪比人摷真係聽到都興奮!

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg [/quote]

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2012-10-18 12:09 PM 發表 查看引用來源

醒左la師兄,昨晚你點解決呀?

醒左啦??最後忍唔住咪自己解決左!起身仲係硬硬地!

引用:
原帖由 raadun 於 2012-10-18 12:19 PM 發表 查看引用來源

過門而不入-------我從未試過!
妳係唔係好大力嘅嘖?
過門而不入,另有一番風味:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆