上一頁下一頁
發新話題

ALL THE BROKEN DREAMS ( Part5 p.5 #67 Part6 P.8))

收藏  |  訂閱
647  26.3k

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 10:34 AM 發表 查看引用來源

唔准笑我!
我現在就立‧即打!
:smile_o10: 講個時間黎好D
:smile_o05: 等我上黎睇下嘛

引用:
原帖由 Vanlic 於 2012-6-20 10:35 AM 發表 查看引用來源

好聽話好抵錫:smile_o09:

咩類型都有呀
你睇咩書多?

其實已經比左個好大既 HINT 你啦喎:smile_o10:
我好多都睇,好鐘意睇Detective stories

我好驚估野架!唔會估得中!!:smile_42::smile_42:

一個小時之內! i swear to god!:smile_22:
引用:
原帖由 pakz 於 2012-6-20 10:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 講個時間黎好D
:smile_o05: 等我上黎睇下嘛

引用:
原帖由 Vanlic 於 20-6-2012 10:35 發表 查看引用來源

聽下歌
唱下歌

抒發心中既鬱悶啦
多謝。
已經過左去。
我好返晒啦!

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 10:59 AM 發表 查看引用來源

我好多都睇,好鐘意睇Detective stories

我好驚估野架!唔會估得中!!:smile_42::smile_42:
Sherlock Homles?

我又係好多野都睇
講開 detective story, 我本 The Curious Incident of the Dog in the Night-time 都未睇:smile_35:

熟 d 個陣再話你知, 好唔好?

引用:
原帖由 tina1223 於 20-6-2012 10:39 發表 查看引用來源

那也是幸福的。
係吖。
佢係獅子,我係巨蟹。
d回憶真係呢一世都難忘!

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 11:02 AM 發表 查看引用來源
一個小時之內! i swear to god!:smile_22:
:smile_o10: U believe GOD ???
OMG~i dont believe u  believe god:smile_o01:

:smile_o11: 12點等睇

PART 6   N THAT’S ALL…?

倒忘記了我又怎樣再弄到K的男根又再硬綁綁,他說:「我之前真係一度以為自己唔得

我問:「下,點解?你冇打飛機咩?

他說:「有就有,但係就唔係好硬囉」我伸出舌頭再舔一下小K,有點奇怪地問:「下?咁E家算點?」

他有點不好意思地說:「硬到就黎斷

我噗的笑了出聲,但這次我不想讓他在我口中我躺下來,他也好像忘了我Period這個事實,他慌忙地戴了套,他一把分開我的腿,一點都不溫柔,肉棒對著我的穴口,二話不說就向下插入,猛地貫穿了我。

這樣的動作談不上舒服,卻異常刺激。我反應不過來,立即嬌喘連連,喜歡他這樣的粗魯,(潛藏有點M的人格立即出現)天,我下面緊得有點不像話,雖然早在之前濕了,卻仍然有點不適的感覺。

K立即抽動下半身,我半點抱怨的機會都沒有,嘴邊發出的都是嬌吟聲,我都不太敢相信這淫蕩的聲音是出自自己的口。「嗯舒服」我抓著他的頭髮,感受他的大棒塞滿著我的花穴,那不斷磨擦的快感,帶來絲絲的酥麻。

他炙熱的鼻息噴在我的頸上,我看著他閃亮的耳環,咬著唇,被他進攻得頭腦有點暈,又有點想哭,看見他我就甚麼都淪陷了,我閉上眼睛,不敢看他。

這是我們最最最親密的時刻,他在我裡面,諷刺的卻也是如此,一邊這樣想他一邊的就到了高潮,我眼角的眼淚始終沒有掉下來。

K洗好澡出來,躺在我身邊,戴上眼鏡的他說:「你可以瞓先,我睇一陣波就瞓架啦。」我卻捉著他的手,問:「點解你咁香既?」他說:「下?汗味你都話香?

我搖搖頭,又再嗅一下他的手臂:「真係好香呀….」他把我的傻都看在眼內,只顧著笑。

我閉上眼睛,問他:「咁邊樣舒服d?」等了好幾秒他也沒有回應,我睜開眼,見他維持著原來的姿勢睡著了。

忍不住我笑了,想擁有他的甜蜜跟苦澀充斥著我的心。輕手輕腳地把電視關上,又替他除了眼鏡,親一親他的眼睛,也在他身邊閉上眼睛。他的手伸過來拖著我的,我微微張開眼睛看他睡得像個孩子,有點希望這個晚上可以再長那麼一點,再一點。

( The End)

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 11:25 AM 發表 查看引用來源
PART 6   N THAT’S ALL…?

倒忘記了我又怎樣再弄到K的男根又再硬綁綁,他說:「我之前真係一度以為自己唔得…」

我問:「下,點解?你冇打飛機咩?」

他說:「有就有,但係就唔係好硬囉…」 ...
完左啦:smile_24:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2012-6-20 11:03 AM 發表 查看引用來源

Sherlock Homles?

我又係好多野都睇
講開 detective story, 我本 The Curious Incident of the Dog in the Night-time 都未睇:smile_35:

熟 d 個陣再話你知, 好唔好?
好的!
我也有看村上春樹的書呢,你有沒有看?

"The Curious Incident of the Dog in the Night-time "我好像之前在書店看過,不過沒有買,好看的告訴我喔!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆