上一頁下一頁
發新話題

遇上了高手﹐天下間竟認有不吃魚的貓﹖﹖﹖

收藏  |  訂閱
250  35.4k

男主角不是正常男人。應該有心病

引用:
原帖由 韓小路 於 2011-10-6 02:21 PM 發表 查看引用來源
真係諗唔明~﹗
點解可以咁有忍耐力﹖﹖﹖﹖
話說尋晚(他)送我回家﹐見尚早我就留他在我家飲酒﹐(我家姐不在)大家飲下飲下不知不覺間已第3支﹐那我說要換件衫出來再飲過﹐我已經專登唔著胸圍﹐只是一件大襯衣和內褲 ...
放長線,吊大魚?

引用:
原帖由 韓小路 於 2011-10-6 02:21 PM 發表 查看引用來源
真係諗唔明~﹗
話說尋晚(他)送我回家﹐見尚早我就留他在我家飲酒﹐(我家姐不在)大家飲下飲下不知不覺間已第3支﹐那我說要換件衫出來再飲過﹐我已經專登唔著胸圍﹐只是一件大襯衣和內褲 ...
Sorry! 世上係無唔食魚的貓,只係早食同遲食的問題.

引用:
原帖由 ericch78 於 2011-10-7 10:40 AM 發表 查看引用來源

Sorry! 世上係無唔食魚的貓,只係早食同遲食的問題.
答得好呀~~~

其實我都唔知叫你韓小路師兄定南聖手好.不過冇所謂啦,反正2個都係你,小弟同師兄講早晨先,師兄好呀

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-7 11:24 AM 發表 查看引用來源
其實我都唔知叫你韓小路師兄定南聖手好.不過冇所謂啦,反正2個都係你,小弟同師兄講早晨先,師兄好呀

師兄
我想識:smile_13:
:smile_41:
:smile_o15:

回覆 1# 的帖子

佢真係好醒, 知你最終不是佢杯茶,見唔對路, 及早收手, :smile_30: :smile_30: :smile_30:
好過一世後悔:smile_27: :smile_27: :smile_27:

回覆 1# 的帖子

妳唔好禁幼稚嗱, 以為不帶bar, 突兩粒野出來一定引死人,
可能個男仔是見慣大塲面呢, 咪當妳小兒科:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

走得快好世界,
你個fd 好醒:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
真係諗唔明~﹗
條友可能已經食過無數靚女,所以不再急色

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆