上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  42.8k

引用:
原帖由 pakz 於 2011-9-30 03:55 PM 發表 查看引用來源
樓主文筆好好

謝謝你,你們喜歡的話我會繼續寫的

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-9-30 03:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:
唔靚既都有要求架
不過好少講出口俾人知咋
我有朋友長得不漂亮,就嫉妒漂亮的人。但很多事情是靠自己努力的,我小時候也長得很胖呢

引用:
原帖由 mission18 於 2011-9-30 04:00 PM 發表 查看引用來源

Thanks so much for the hints ,I am luka , how can I call you ? Tina ?

Call me Tina, n I will remember your secret code Luka, see if you got luck tonight heehee

喜歡呀~要努力呀
引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 04:02 PM 發表 查看引用來源

謝謝你,你們喜歡的話我會繼續寫的

嘩..咁妳今晚一定好多9仔搵妳..HEHE

引用:
原帖由 pakz 於 2011-9-30 04:11 PM 發表 查看引用來源
喜歡呀~要努力呀

我是趁工作不忙是在OFFICE打的,哈哈,放完假後的今天竟然一點都不忙!

回覆 93# 的帖子

Make your own decision but no regret!
Hope you can recover sooner!!
Hope our conversation here can relieve a bit for you

引用:
原帖由 diy02212920 於 2011-9-30 04:13 PM 發表 查看引用來源
通常我去玩都是跟朋友一起跳跳舞呀聊聊天,別人的企圖我不想知道,我也不會玩很瘋的

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 04:05 PM 發表 查看引用來源

我有朋友長得不漂亮,就嫉妒漂亮的人。但很多事情是靠自己努力的,我小時候也長得很胖呢
所言甚是!

我男人早幾日睇左人地部電腦,見到人地幾年前d相
跟住竟然話:咩你以前醜咁多既:smile_19:
我話:我去左削骨加abc餐丫嘛...你唔知咩?唔係同你一齊去既咩?

佢信囉...

我也是,不過我趁不忙工作來談天說地
引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 04:15 PM 發表 查看引用來源

我是趁工作不忙是在OFFICE打的,哈哈,放完假後的今天竟然一點都不忙!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆