上一頁下一頁
發新話題

同太太的關係十分矛盾. Updated #1, #2, #50, #101 (7/9/2011) ...

收藏  |  訂閱
145  58.6k

Part 4
如事者過左一段日子,我都唔係好想去試。有一日,老婆訓左,但我仲係書房做緊野,見有d眼訓,咁米出露台煲番飛煙先,一開窗廉,見到住對面街個對couple冇著衫褲,個女仔仲僕係個男仔個大腿度,面向下,個頭上下咁慢慢移動,而個男仔就攤係張sofa度,舉起隻手,好似比緊指示咁。大家都知佢地到做乜拉。
個刻,我嚇到好快放番低條窗簾,走都走唔切。wait!又唔係我裝佢地,係佢地唔落簾之ma。關我鬼事。我做乜要咁驚呀?!

初初我都以為佢地一時衝動忙記落簾,後來發佢地差唔多晚晚都係咁。就係咁意外嘅情況底下,發現到冇限春光。

大家個廳都係落地玻璃。先講下個女主角,160-170cm高,身材大約34c,26,35,mid long hair,帶眼鏡。男主角,170-180cm,瘦身材,帶眼鏡,一定係有錢仔。兩個都係大學生。

有次我又出露台煲煙,初初我都冇為意,無意中發現個女又冇着衫攤係sofa度,個男就僕係sofa前面係奶緊個女下面,不久個男光脫脫stand 係到叫個女幫佢含,唔知個女嘅可能見到我,女嘅唔制,個男仔就大喝並推個女落sofa。見個女都好冇耐,個男就發曬難走左入房,跟住個女嘅就著返衫褲,返左入房。本人好爭人對女人動粗同發惡。

有時我放工返黎會見到佢哋係sofa度造愛,佢地蓋住被,見到男個pat pat係咁上下移動。過左陣就停左。

又有一次佢地係sofa打車輪,打打下,個女嘅又幫佢含,含左一陣之後就起番身,個男就除左個女件黑色背心,露出個黑色bra,d身才雖然唔係好fit,但都幾得,女又繼續幫佢含。之後係點我就冇再留意,因為要make dinner。

冇耐個男着住件t-shirt同boxers拖個女出露台,個女着住件白色t-shirt長到剛剛cover個pat pat。男就坐左係張chair度,女就騎上個男嘅大比,打下車輪,男一手攬住女條腰,一手伸女件t-shirt入面揸佢個34c,個女攬住男係到搖下搖下。about 5 minutes,佢地又入返屋入面就冇野睇。冇耐我就聽到一聲好淒厲慨呻吟聲。

次次都係有頭冇尾嘅又或者係有尾冇頭,有次終於見到整個過程,有個星期五,放工返黎冇耐,見個女係度背住個窗用緊電腦,男就係到睇電視,個男嘅就了下了個女,個女又推開佢,如是者,個女好似有d覚得 annoying 企起身入左房,好快個女又出返黎,攞左d野比個男(應該係dom),之後個男就訓係地,頭矣住張sofa,個女就幫佢含,含左大概十分鐘,佢地已經除清光,到個女訓底,個男就上套,隊入去,隊左大概五分鐘到個男就屈起女兩隻大脾係手臂,繼續隊,隊嘅速度都唔係好快,十分鐘左右,佢就僕個女嘅身上,之後就死蛇咁起身走入浴室,佢條野唔係好long but not too short 不過有d幼。

遇著對面咁精彩,自己又咁dry & frustrate 。真係好大對比同更加冇忍。心情就更加差,對老婆更加冇心機同冷淡。

待續....

其實你太太係咪性冷感...唔想令你失望就勉強同你做

so sad! how do u release ur desire? just DIY?

引用:
原帖由 terry2000 於 2011-9-6 10:29 AM 發表 查看引用來源
矛盾咁耐都未搞店?
未呀, 直到...

引用:
原帖由 kraxi 於 2011-9-7 01:22 AM 發表 查看引用來源
哈哈唔知呢?

咁你知嘅時候就話我知啦

引用:
原帖由 BIG爆 於 2011-9-7 11:38 AM 發表 查看引用來源
其實你太太係咪性冷感...唔想令你失望就勉強同你做
我都有唸過,不過佢話唔係喎.
不過我有試過用口同手令到佢高潮喎

引用:
原帖由 fuuk100 於 2011-9-6 03:24 PM 發表 查看引用來源
狠心d la
可能我真係唔夠狠心啦

引用:
原帖由 kraxi 於 2011-9-7 11:40 AM 發表 查看引用來源
so sad! how do u release ur desire? just DIY?

well...
佢心情好,又加想我得憫, 咁佢咪幫我出囉.
佢心情好,幫我出時佢都興奮嘅
但有時我情願自己攪掂就算

師兄好同情你的遭遇衆衆有咁樣的太太衆衆衆

waiting for the 2nd part, support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆