上一頁下一頁
發新話題

鐘意男人?

收藏  |  訂閱
122  3.8k

引用:
原帖由 wantunow 於 2011-7-30 10:32 AM 發表 查看引用來源
但係我係外表似男仔果種==

外表似無問題架真係, 起碼內面唔係咪得囉
再講多D 我之前o個個TB fd, 佢外內其實都好男仔=.=
但就係呢種性格, 令到我地無乜隔膜, 做起上都特別爽

我想試同男仔做下囉...但我又仲係鐘意女仔喎 所以都唔知點

引用:
原帖由 wantunow 於 2011-7-30 09:39 PM 發表 查看引用來源
我想試同男仔做下囉...但我又仲係鐘意女仔喎 所以都唔知點

有時D 野真係要試過先知
但我都有朋友係由TB 變返做真女仔
原因都可以講係由sex 開始

咁我係咪應該試下呢

引用:
原帖由 wantunow 於 2011-7-30 11:00 PM 發表 查看引用來源
咁我係咪應該試下呢

有D 野係真係要試過先知喏唔喏自己既~
咁你同TBG 一齊既時候都會有sex 架啦
係咪處呢D 都唔需要介懷, 唯一問題係邊度搵到人同你做
不過呢一點都可以放心, 人呢家野, 網上大把, 好唔好/喏唔喏呢D 就要睇你自己慢慢選擇啦

引用:
原帖由 wantunow 於 2011-7-28 12:06 AM 發表 查看引用來源
我一直都係個tb....鐘意女仔...但近排好有需要..好想同男仔做...不地幻想diy 但都唔夠 我係咪叫做變返直?

Man can help you to make the change. You will turn it back to a ture girl.

嗯 如果有傾啱我都想試><

引用:
原帖由 wantunow 於 2011-7-30 11:36 PM 發表 查看引用來源

呢個就要慢慢黎啦, 慢慢培養個Feel, 唔理係SP又好, 朋友又好,無Feel 好多野都做唔到
即使係床上, 都唔會咁易濕先啦, 一味得男人插, 插得耐都無用

有得pm傾先算啦...

引用:
原帖由 wantunow 於 2011-7-30 11:36 PM 發表 查看引用來源

唔好因為純粹想做愛是旦搵個男人同妳做,你一定後悔。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆