上一頁下一頁
發新話題

愛 熟 男 女

收藏  |  訂閱
461  23.7k

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-7-13 05:10 PM 發表 查看引用來源

可唔可得天下我就唔知啦...人各有志就一定架啦

QQ呢到講緊熟食,唔預我呀:smile_41:

一次食生既
二次食熟
三次會5會上演大...............:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-7-13 05:14 PM 發表 查看引用來源
呢句真,好似我咁做個普通小文員,已經日日可以係同事口中收到最新資訊,又可以講劇,不知幾好
我太多同事La
me too 日日可以係同事口中收到最新資訊,又可以講劇
沉船,二奶,退休金比晒條女,離離合合...............................

引用:
原帖由 漁夫 於 2011-7-13 05:32 PM 發表 查看引用來源

我太多同事La
me too 日日可以係同事口中收到最新資訊,又可以講劇
沉船,二奶,退休金比晒條女,離離合合...............................
你唔係淨係講波茜金先啱你咩…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-13 05:33 PM 發表 查看引用來源

你唔係淨係講波茜金先啱你咩…
想女想得好苦呀:smile_30:

平時有跑開ga
今曰想學樓主跑下步
心在床上思
腳在四周跑

望下個天落雨

引用:
原帖由 bcm 於 2011-7-13 05:14 PM 發表 查看引用來源
呢句真,好似我咁做個普通小文員,已經日日可以係同事口中收到最新資訊,又可以講劇,不知幾好

我有返工,但無人同我講呢d野喎,典算......:') :') :')

引用:
原帖由 bcm 於 2011-7-13 05:15 PM 發表 查看引用來源
咁...到時再算啦

到時可能咩都睇化晒,咩都唔重要,只求活得開心精彩:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Seductive 於 2011-7-13 05:54 PM 發表 查看引用來源

到時可能咩都睇化晒,咩都唔重要,只求活得開心精彩:smile_o12: :smile_o12:
似乎你一定是到了化的景介
不在乎擁有只望曾經一起乎

引用:
原帖由 NPGG 於 2011-7-13 10:47 PM 發表 查看引用來源

似乎你一定是到了化的景介
不在乎擁有只望曾經一起乎

正如我係自己POST講~~
"他"工作背後可能有極大壓力,或是成功背後有失落感, 我喜歡做"他"的避風塘,好讓"他"有個安全停泊的地方!!
經過一段低落的情緒,我明白要用平淡寬容的心情來看待我們的感情,會使大家的關係來得輕鬆一點!!

擦身情緣,大家珍惜就是了!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆