上一頁下一頁
發新話題

QQ妹....最愛談談情說說性引你入性

收藏  |  訂閱
179  6.3k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-4 01:43 PM 發表 查看引用來源

女仔唔係最鐘意記埋啲咩相識日子,第一次do日子咩!係你唔記,抵唔抵打
咁我邊記到咁多野喎, 我只係記住重要既野:smile_13:

引用:
原帖由 漁夫 於 2011-7-4 01:40 PM 發表 查看引用來源

有乜表演,小學生比QQ先生打pat pat?
同孖Q 打兩支針囉!哈哈…

引用:
原帖由 崎小姐 於 2011-7-4 01:25 PM 發表 查看引用來源
無實q, 得孖q
呢到得孖Q無實Q, 放心搗亂啦...haha

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-7-4 01:43 PM 發表 查看引用來源

嘻...護士服仲要唔著底底~~~~

冇理由架,都見有底底在地下:smile_35: :smile_35: :smile_35:

禁好有無相睇下先?
我地都話會大大力推你......個post嫁啦
hahaha
:smile_o01:
引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-7-4 12:35 發表 查看引用來源
我又返黎啦...話說唔知點解...每次愛愛個陣都鍾意著住制服既..著左會興奮d..un又un得落力d..可能睇得AV多..好似上左癮咁...而我隻衰豬又會越吊越落力...吊到我腳軟咁滯..嘻

http://i1.hk/d/images/r10/mobile ...

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-4 01:44 PM 發表 查看引用來源

OL is more better, no need to buy extra outfit.
你係女boss or 男boss 呀
女boss 做你office boy

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-7-4 01:43 PM 發表 查看引用來源

嘻...護士服仲要唔著底底~~~~

梗係要啦!要著整哂白色 bra, T un,  襪帶, 白絲同白高跟…等我慢慢幫你脫…:smile_47:

引用:
原帖由 純情住家男 於 2011-7-4 01:28 PM 發表 查看引用來源

我都想鎖住你呀 唔好氹我開心啦QQ妹:smile_47: 搞到住家男諗D野都越黎越唔純情

等我鎖住你唔俾你郁:smile_47: 嘿嘿嘿
之後到我鎖返你....嘻

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-7-4 01:45 PM 發表 查看引用來源

呢到得孖Q無實Q, 放心搗亂啦...haha

咁我得閒就入下你啦~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-7-4 01:47 PM 發表 查看引用來源

之後到我鎖返你....嘻

唔好 我真係會好驚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆