上一頁下一頁
發新話題

好懷念大陸落D啲日子

收藏  |  訂閱
183  24.3k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-25 10:03 AM 發表 查看引用來源

我都未聽過!:smile_43:
妖。。咪份後生仔啦

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-6-25 12:53 PM 發表

妖。。咪份後生仔啦
我洗乜扮,本來就系!:smile_38::smile_38:

:smile_30::smile_30:

回覆 93# 的帖子

秋哥, 我地應該係同期既:smile_34:  
事關我喺深圳第一次就係去house, 見到好多女喺到fing水髮, 隔離就見到阿"二叻戚"girl喇, 不過佢應該都係自己去玩姐, 之後再去埋華爾街見識見識.
未喺深圳蒲之前, 東莞辟歷火寶馬會, 之後再去深圳玩番:
ny會, 畢打奧呢d一定要去既, 但講真唔係咁啱玩;
流金/黃金歲月4樓跳彈床, freel緊真係好好feel
838前身(好似叫匹茲堡), 地方夠大, 當年無咁多童黨;
而家天上人間既前身蒲點都可以, 正所謂人山人海晚晚爆場你都吹佢唔脹;
宇宙之星我最鐘意, 空間感夠大, dj打歌夠潮, 當年仲有板仔break dancing;
跟住梗係有春風路三寶既凱悅, cyber同夜貓, 而我就鐘意玩夜貓多, 因為當年凱悅, cyber+838都係童黨集中地, 夜貓感覺上中中地, 最啱我地d中老啦  所以都玩左一排, 間中走鬼時間咪去下天之高, 龍勝吧, 夜傾果d場, 再唔係去埋沙灣勁爆, 玩厭左又要去新地走轉, 你話時間幾充實呢;
當然最經典梗係唔少得早場王: power 1啦, 再無得玩就要去點38, 大班, 金龍玉鳳, 死未:smile_o16:   
去power 1 玩天光入去, 出黎食午餐, 最雜既場都係非power1莫屬... 果時d人先係真正既蒲精, 有時大大話話一晚已經走左幾個場:smile_27:
而家往事只能回味, 雖然去蒲都唔算乜野好事, 但有試過蒲既師兄就知道, 當年去玩既心情係有幾咁興奮, 而家落pub啦, 起步400先啦唔該 :smile_24:

師兄!天上人間前身唔係蒲點啊!蒲點個位現在是桑拿啊!
日日天光還要去點38囉定個舞池位!

c兄仲有no.1以前溝過雪茄妹,玩到雪茄妹收工一齊吃消夜

引用:
原帖由 sunboy36 於 2011-6-11 11:15 PM 發表 查看引用來源
雖然五六年冇落過D, 但每次聽番啲舊DISCO歌都好懷念以前啲日子, 重有一班朋友, 其實都幾感動….
傻傻咁溝女成日食檸檬:smile_30: 一班朋友好開心一齊跳舞
起初深由圳玩凱悅 /cyber / 838 ...
嘿嘿~~~~~ 我而家部電話都有好多五六年前既Disco歌~~~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 stussy307 於 2011-6-26 01:53 發表 查看引用來源
秋哥, 我地應該係同期既:smile_34:  
事關我喺深圳第一次就係去house, 見到好多女喺到fing水髮, 隔離就見到阿"二叻戚"girl喇, 不過佢應該都係自己去玩姐, 之後再去埋華爾街見識見識.
未喺深圳蒲 ...
當年去玩既心情係有幾咁興奮,
I am very agree...
about 10 years ago..
HK people in SZ have high social status, but now:smile_39:

逝去日子-.38 春風城 皇朝!

引用:
原帖由 今日黑色星期五 於 2011-6-25 01:57 AM 發表 查看引用來源

10多年前成日聽到我阿哥係屋企播
http://www.youtube.com/watch?v=wdVQFQVE-HQ
無意睇到個POST~E首歌真係聽到我笑左出黎 HAHA
大堆大堆過去往事都返晒黎~HAHA

以前成日去宙宇之星臘奇門........
玩完唔夠再去點38或夜貓.......
成日兩晚錢酒店訓三日.......哈哈....真係往事之有回味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆