上一頁下一頁
發新話題

女友妹妹P1: 1, 2; P7: 3 ; P9: 4; P13,14: 5, 6; 18:7, 8; 24:9;28:10; 33:11.35:12

收藏  |  訂閱
595  1.1m

PART III !!!!!!!!!

Waiting for your Part III!!!!!

part 3 please

多謝各位ching支持, 估唔到咁多支持....

萬分抱歉, 尋日開始就好忙, 冇時間...見諒

(有時似有D嘢屈係心, 我都想快D一吐而快)

part 3...........

只係呆呆幾秒......
因為太濕, 我趕忙到房間換了條孖煙通, 未嚟得撤著上衣, 就聽到佢係廳唔知叫咩咁叫佐一兩聲.....

我即刻跑出廳

只見到佢一個小字咁訓係梳發, 時不時發出唔知咩話咁……大腿褲下邊已全濕, 衫都只有身體中間部分無濕到, 其他已半透……我呆呆咁睇住佢, 應該話, 係細心咁欣賞緊佢. 我發現自己, 原來識佢咁耐, 直到呢一時刻, 先咁細心欣賞佢.

你知, 我只係佢家姐嘅男友, 而且從來對佢冇諗過咩幻想, 非分之想, 但呢一刻…..我正細心咁看著眼前呢一個時時見到又冇特別細心留意嘅女仔.

佢比佢家姐年輕, 長發亂散, 臉龐雖然冇佢家姐咁完美, 但都生得幾標致, 鼻子比佢家姐更靚, 胸前……因為那裏有點爆開, 我不得不咁樣去欣賞. 向外爆開! 你應該知道我講緊咩, 那種畫面……1/3個半球, 白白嫩嫩的, 下邊是bralace……我諗, 應該仲大過我女友少少, 應該係C+ (小弟實冇研究, 應該冇C+呢個級, 只係時時笑我女友叫B+C, 佢就嬲包包咁話: 我係C! ).

特別佢條腰, 好似呢種叫蛇腰? patpat細細地(比佢家姐細)…….下邊係一條細窄牛, 小腹少少露出, 配合起嚟, 絕對係完美女仔一個…..其實當時我完全冇對比佢地兩個, 當時只係呆住咁望實佢…...

突然, 我發覺我孖煙通下邊已有反應….

CHING 追得你第3PART 快札匕54PART啦
好吊癮呀 推薦左

第三part太少啦,下part要多d

之後你會點做,有冇食左佢 ?

大佬。。不好搞到大家。。。好似煲剧那样。。。。一日一集么?:smile_41:

引用:
原帖由 kalinyen 於 2011-6-2 03:29 PM 發表 查看引用來源
大佬。。不好搞到大家。。。好似煲剧那样。。。。一日一集么?:smile_41:
ching, 我都係趁今日lunch 少少時間打出嚟架....打中文好慢好辛苦...:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆