上一頁下一頁
發新話題

桑拿妹與髮郎妹的分別

收藏  |  訂閱
134  29.8k

您意思是否話:

引用:
原帖由 希亞路 於 2011-3-9 10:18 PM 發表 查看引用來源

冇錯,每個人都有自己既難處,最緊要玩得HAPPY自得其樂
回覆:您意思是否話:每個人都有自己既難處,只要自得其樂,
            犯法或搞良家婦女都得先。:smile_o04:
            我年青時,都有D處女向我招手啦,但由於不想傷害人,及素質普通,
            所以都不搞。費時今世欠人,下世要還!

您所說的似乎與我帖子離題喎!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-9 09:21 PM 發表 查看引用來源

有好多人礙於不道德/不方便/或有其他原因既情況下不能去嫖妓~最常見的有教師/公眾人物/知名人士等等~也有一些有特殊癖好/內向自閉既人士~可以解釋到發生以上的情況:smile_o10:  
回覆:您所說的似乎與我帖子離題喎!我話不明白點解d人唔漂妓而去犯風化案。
           而唔係點解有d人唔去漂妓喎!

龍華有矛去過 ?:smile_35:

响邊度!是桑拿定酒店?

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-10 12:17 AM 發表 查看引用來源
龍華有矛去過 ?:smile_35:
回覆:响邊度!是桑拿定酒店?
           師兄,好衰假您!响度賣關子。

boring reprot

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-10 00:29 發表 查看引用來源

回覆:响邊度!是桑拿定酒店?
           師兄,好衰假您!响度賣關子。
梗係快餐

E+禾5熟 :smile_24之前跟人去)

以前幾OK... 過夜先 150~200

咁師兄,有乜exciting report?

引用:
原帖由 o靚仔南 於 2011-3-10 12:39 AM 發表 查看引用來源
boring reprot
咁師兄,有乜exciting report呀又?

有無師兄知道乜嘢叫做『温州港』?

由於最多給客看全相,模下,用手服務吓客人
,故有不少少女肯做這一行,
我曾經遇到個處女。當然絶大部份都不是啦。
在外邊有男友!

講起又講呀!大陸D良家婦女(本地人及外地人)都幾開放!

基本上,女孩子一拍拖幾個月,就肯同男友上床。
唔似香港女仔,拍了兩年都未必肯跟您扑嘢!
我曾在大陸東莞工作,識了辦工室20歲文員,

識二個月后,第一次打車輪,就識得伸條脷過來撩我,
擺到明唔係處女啦!搞到我當唐無哂癮!軟哂!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆