上一頁下一頁
發新話題

大家有無試過喺公司做/DIY....?

收藏  |  訂閱
256  11.0k

引用:
原帖由 Akori 於 2011-2-11 03:31 PM 發表 查看引用來源

係呀 不過其實想試下睇下佢會唔會偷睇
不過唔敢
如果你間公司成日都多人出出入入, 多狼仔就唔係咁好啦

女仔多, 男少的.. 偷雞玩下都冇問題, 或者你摸時, 倒返轉女同事睇左, 忍唔住輪到佢自己都係枱底度自摸.. 哈哈

你自己好鍾意咁貪玩架.. 哈哈

午安各位!
唔見左樓主?

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2011-2-11 03:36 PM 發表 查看引用來源
午安各位!
唔見左樓主?
暫時未見到呀.. 今日好似無咩點入黎, 或者星期五的關係 workload 大吧

引用:
原帖由 Akori 於 2011-2-11 03:31 PM 發表 查看引用來源

係呀 不過其實想試下睇下佢會唔會偷睇
不過唔敢
唔用手用蛋蛋咪仲好:smile_o01:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-11 04:05 PM 發表 查看引用來源

唔用手用蛋蛋咪仲好:smile_o01:
不如osim震震棒呀.....

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-2-9 03:22 PM 發表 查看引用來源
我都試過LUNCH TIME自己喺公司食
食完就睇吓POST
睇睇吓就會好濕
之後就去TOILET DIY
怕喺個位度DIY時同事會突然返嚟
樓主睇post 都會 diy咁激呀?

引用:
原帖由 醉爆 於 2011-2-11 04:10 PM 發表 查看引用來源

不如osim震震棒呀.....
冇咩所謂,只要唔係放隻手入去咁外眼,下面一路震,一路爽,但又怕有人知,咁至刺激:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
巴打,好耐冇見:smile_o15:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-11 04:13 PM 發表 查看引用來源

冇咩所謂,只要唔係放隻手入去咁外眼,下面一路震,一路爽,但又怕有人知,咁至刺激:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
巴打,好耐冇見:smile_o15:
巴打...你都學人玩下手作仔呀.....

引用:
原帖由 醉爆 於 2011-2-11 04:16 PM 發表 查看引用來源

巴打...你都學人玩下手作仔呀.....
冇d咁既事,不過係之前有個女性朋友,講過比我知,才分享意見比人姐:smile_o01: :smile_o01:

waiting for all gals back and share la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆