上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-9 12:36 PM 發表 查看引用來源

咁就乖喇,亞妹..............不過要好小心唔好同佢地單對單係一地方,佢地錫下錫下奶下奶下料下料下咁你就自自然會軟晒,任佢黎袈喇,知無?:smile_o05: :smile_o12:
You are sort of like educating your daughter
Ha

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 12:39 PM 發表 查看引用來源

You are sort of like educating your daughter
Ha
gum我小要教呀ma

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-9 12:52 PM 發表 查看引用來源

gum我小要教呀ma

Right attitude!!

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-9 12:36 PM 發表 查看引用來源

咁就乖喇,亞妹..............不過要好小心唔好同佢地單對單係一地方,佢地錫下錫下奶下奶下料下料下咁你就自自然會軟晒,任佢黎袈喇,知無?:smile_o05: :smile_o12:
話是話,我係好仲意錫個D人,不過如果您吾係講更嘴既話就吾知啦,未try過~~

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-9 12:03 PM 發表 查看引用來源

佢咩丫,都唔知幾happy,想當年你亞妹我都唔知用口同手幫過佢N咁多次,次次都舒服到佢死咁製,不過都係堅持唔比佢插插,哈,所以佢到依家都成日搵我,仲成日送名牌手袋,錶,衫,頸鍊..........比我添(佢父母算有 ...
好幸福咁wo

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 01:17 PM 發表 查看引用來源

好幸福咁wo
你宜家幸福嗎?

幸福,,,好遙遠o~~

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-9 11:49 AM 發表 查看引用來源

小妹屬兔,行年廿四,失禮失禮...........:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
應該畢業年幾咋噃,我鍾意:smile_o09:

引用:

哈哈,你叫佢守到幾時先:smile_o01:

樓主....條LINK 系你張相...被你昆左TIM (因為我唔系女) 哈哈
ANYWAY...多謝你分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆