上一頁下一頁
發新話題

行年宵比人抽水抽到暈

收藏  |  訂閱
328  50.9k

引用:
原帖由 herboyisme 於 2011-2-6 01:23 AM 發表 查看引用來源
點解個司機摸到你大脾既...
我已經係文講左,唔該你自己睇多次啦

引用:
原帖由 小女仔 於 2011-2-6 01:28 AM 發表 查看引用來源

我已經係文講左,唔該你自己睇多次啦
小女子既文 作為忠實fans既我 反覆睇左6次

小女仔個post 好正
睇完真係要再睇
小女仔仲未訓咩?

引用:
原帖由 herboyisme 於 2011-2-6 01:29 AM 發表 查看引用來源

小女子既文 作為忠實fans既我 反覆睇左6次
反覆睇左6次, 證明你d中文好差

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-2-6 01:23 AM 發表 查看引用來源
你地有冇睇小女仔既post,佢成日比人搞,吾洗你保護啦
睇黎佢好ENJOY比人搞

y岷
引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-2-6 01:23 AM 發表 查看引用來源
你地有冇睇小女仔既post,佢成日比人搞,吾洗你保護啦
yup.....佢好幾次既post..都係"比"人....high油....抽水等等.....:smile_40:
樓主,應該係幾惹人犯罰既.."小女子"........同埋.....都幾enjoy lee 樣野.....haha:smile_44:

btw....vivi....你新一年都加左d新相呀.......都仲係好...."引人入性".......:smile_13:

引用:
原帖由 小女仔 於 2011-2-6 01:34 AM 發表 查看引用來源

反覆睇左6次, 證明你d中文好差
無錯 所以睇你d文學中文
不過今晚既重點係想哄番你開心..
唔好再諗果晚既事啦

回覆 2# 的帖子

你好呀! 我叫loretta, 我個晚去年宵同你遭遇差唔多呀, 可以同你msn傾下嗎..

thanks for sharing

其實我好想講,真又好假又好,咪當故仔聽吧了。我相信冇人會咁明目張膽咁去做呢D嘢。我都係woman,都比人非禮過,但我唔會好似樓主咁唔出聲囉。呢一版大部份都係男性,佢哋睇野會比女仔清楚,明辯好多,是真是假,大家心中有數。當然,我希望你唔係真的被人這樣非禮,係的話,真的很不幸。
This is what I wanna say!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆