上一頁下一頁
發新話題

(更新12/2)估唔到同EX個AR哥搞埋--2((#44..#101..#104))

收藏  |  訂閱
125  37.9k

初10都就黎黎lu....都拜個年la..祝各位ching....女如輪轉...月射月強ar....
今日學校出左成績...心情興奮中...我到今日都仲病緊...真係藥煲...(應該係話病完又好返,..好返完再病過)

咁又留係屋企養病中,,又出下POST LOR....
咁話說有一日(LE一日其實都係上一年GE事)...咁就約左AR文同佢d同事去食宵夜LA...
哥日本身冇話d咩ge..係諗住出黎食個宵夜ga ja..
但係我自己衰...著左件正面睇係冇咩野..但係如果你高我一個頭或者我烏低身咁睇落去..就會睇到好多野ge背心...(小妹身材都可以ge...36c)
咁食大排檔,..好明顯就要起身甲送ga la..其實我冇咩為意..
但係佢d fd成日夾送俾我...ar文都知咩事...佢就自己夾送俾我lor...
其實我一直都唔知發生咩事....但係佢一路食飯都一路係台底摸我大脾....
摸到人地都有d濕濕地....:smile_o05:'

後尾食完宵夜咁就散ga la..佢就話車我返屋企...我梗係唔肯la...
話要去佢屋企lor.....佢咩都冇講就去左攞車..
佢一上車已經高速咁返屋企lu...返到停車場..
佢冇lala話我我今日仲咩著到咁...問我係咪想引佢d同事做佢襟兄弟...

岩岩食飯都冇野架...轉個頭塊面黑到咁...佢平時好少會因為le d野咁惡...
所以我唔理...即刻認衰女sin lor..haha...
話俾佢罰lor..叫佢諗到罰咩就話我知...

佢都未黑完面lor...咁我見停車場冇人,,,咪拖佢隻手lor...之住再胸壓佢lor...(唔知點解可以做得出le d野)
咁同佢行到去搭lip la...點知佢屋企有3部lip...一部係每一層都會到ge,.另外2部係停單雙數ga..
每一層都停哥部咁岩係到倒緊垃圾....而停佢屋企哥層哥部又壞左...我呆左咁問佢..咁點返屋企ar...
後尾我地咪坐另一部..搭高一層,,,之後諗住行樓梯返落去lor...

頂,,,打左成個下就都打唔曬..今晚返黎再打,,...><

引用:
原帖由 SAMANTHA11_2 於 2011-2-12 05:58 PM 發表 查看引用來源
初10都就黎黎lu....都拜個年la..祝各位ching....女如輪轉...月射月強ar....
今日學校出左成績...心情興奮中...我到今日都仲病緊...真係藥煲...(應該係話病完又好返,..好返完再病過)

咁又留係屋企養病中,,又出下P ...
你又係咁既,做咩令到人黑面姐,

又睇下你點哄番佢.....

引用:
原帖由 SAMANTHA11_2 於 2011-2-12 05:58 PM 發表 查看引用來源

咁又留係屋企養病中,,又出下P ...
好多故事咁囉~~~~

睇完戲..再打埋落去SIN...咁要行樓梯AR MA..其實都係一層JA...
咁一行入去...咁我就行SIN LA...
點知佢拉住我LOR..話要同我係後樓梯搞..
我睬佢都傻AR...咪行快兩步同佢講返到屋企SIN LOR..
點知佢話當係罰我..如果唔係就唔原諒我...
頂...想點AR...:smile_o02:
激死我LOR...我哥下真係唔知點算...
又好驚D人會好似我地咁...行樓梯返屋企...
我好唔想LOR..但係佢超堅持拖住我...
最後我地2個係樓梯到爭持左好耐...
我又扮嬲又扮衰女都冇用...
係我仲好唔願意GE時候..佢一野車埋黎...(其實佢都算了解我..知道再傾落去冇咩結果..)
車緊哥陣時唔知係我太專心定點LA...發覺到GE時候佢已經拎左小朋友出黎...
小朋友已經OK精神LU..可能又因為宵夜哥陣飲左啤酒..個膽又大左..
變左佢一將我個頭放係小朋友面前...本能反應就含左落去LA...已經冇理到個環境係邊到..
基本上個情況就係佢企係到..我跪左係到LOR....
之後梗係好好地咁對佢小朋友LA...一路鍚下佢個頭,..一時又將小朋友頂到盡...
佢都有禁住我個頭係到旭LOR....
後尾佢FEEL到自己就黎射...又知我唔係咁中2口爆,,,就拎返出黎搵紙巾接住佢D子孫...
當佢射左之後..我望住佢個樣..佢終於冇黑面LU...HAHA...

咁佢好快手著返好條FU...就拿拿林返左佢屋企開戰LU..HAHA

依家有時諗返都覺得自己好大膽...WAKAKA...如果真係有人入黎...我真係唔知點算好....:smile_o03:

P.S...其實我係澳門人..有冇澳門GE CHING,..得閒都可以吹下水....(我都係聽人講話LE到好多澳門人)...SIN問下GA JA..當然唔係澳門GE CHING都歡迎LA...WAKAKA..

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-12 06:23 PM 發表 查看引用來源

你又係咁既,做咩令到人黑面姐,

又睇下你點哄番佢.....
我唔想GA LA..你估我想GA咩..HAHA....

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-2-12 06:55 PM 發表 查看引用來源

好多故事咁囉~~~~

咁話曬都KEEP左差唔多成年...
多D都正常GA JA...

support~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

好正full story 呀

引用:
原帖由 kkfn 於 2011-2-13 02:31 AM 發表 查看引用來源
support~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:
THX FOR YOUR SUPPORT~~~

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-2-13 02:43 AM 發表 查看引用來源
好正full story 呀

哈哈..多謝WO...KEKE..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆