上一頁下一頁
發新話題

老公陪我一齊出去勾引男人

收藏  |  訂閱
120  38.1k

好欣賞你地兩公婆咁有共識, 大家都接受而且明白事理!
引用:
原帖由 anne1027 於 2011-1-22 19:09 發表 查看引用來源
上次講到個肥仔見我第一次後,第二日打返電話比我,佢話對我有好感,咁我都幾開心,因為我出來見咁多男人,都未試過比人拒絕咁失敗,之後我地都出來見過幾次面,都係去食下飯之後行下街咁,同佢出來第二次佢先開始拖我手,送我 ...

引用:
原帖由 anne1027 於 2011-1-22 07:09 PM 發表 查看引用來源
上次講到個肥仔見我第一次後,第二日打返電話比我,佢話對我有好感,咁我都幾開心,因為我出來見咁多男人,都未試過比人拒絕咁失敗,之後我地都出來見過幾次面,都係去食下飯之後行下街咁,同佢出來第二次佢先開始拖我手,送我 ...
妳BF真係好似我BF呀,妳哋好幸福呀。=>

引用:
原帖由 白格蘭 於 2011-1-22 11:55 PM 發表 查看引用來源

其實我都覺你地嘅想法好刺激 超正 當色情小說睇真係會爆射 個種酸溜溜嘅感覺應該超窩心的 ~~ 但係現實真係要諗清楚 做完可能會好後悔 你男友可能接受唔到架 ! 因為咁影響到將來就唔好啦~~ 如果想要呢 ...
哈哈,你都話刺激呢? 但窩心?點解窩心呀?似乎除咗我BF之外,呢度都有人係"ドM"喎。哈哈哈

至於我BF,你放心都得喇,佢"ドM" ド成咁,唔好話唔介意啦,佢想都想唔切啦。哈哈  但我會好好諗清楚架啦 thx

引用:
原帖由 zoezoebaby 於 2011-1-23 01:56 AM 發表 查看引用來源
因為我已經唔係小妹妹啦!

我都幫你打氣, 要考慮清楚, 加油呀!!
唔,多謝妳呀(感動中):') 我會加油架啦

但係,未試過就濕係咪唔正常架?嘩:')  定係我真係我BF所講嘅...嘩:')

引用:
原帖由 zoezoebaby 於 2011-1-23 02:01 AM 發表 查看引用來源
好欣賞你地兩公婆咁有共識, 大家都接受而且明白事理!
唔, 真架,Annie妳哋真係好幸福呀 (羨慕中)

Osakagirl, 你地諗清楚就得啦 之後記住上黎report喇~~~

引用:
原帖由 白格蘭 於 2011-1-23 09:57 AM 發表 查看引用來源
Osakagirl, 你地諗清楚就得啦 之後記住上黎report喇~~~

未諗好呀

引用:
原帖由 anne1027 於 2011-1-19 03:34 PM 發表 查看引用來源

你既諗法同我老公都一樣,其實佢都好想睇住我同人地一齊玩,佢話睇到一定會好激,但冇辨法,因為我地係同屋企人一齊住,而我同人出去開房,佢又冇可能匿埋來睇,我地兩個都唔想比第三者知道我地出來咁玩,始終有啲人 ...
咁真係遲早會發生,經驗講我知係咁

引用:
原帖由 actnow 於 2011-1-20 01:38 PM 發表 查看引用來源
annie,我同老婆都好想出去同其他兩公婆-起玩,但就-直未正式行動。你如果想再找人的話請PM我。

你都想試?但你老婆能接受嗎?

引用:
原帖由 kk.8522 於 2011-1-20 02:17 PM 發表 查看引用來源
同我地兩公婆既情況一樣呀!
我都好鐘意我老婆咁樣!!
你老婆又點諗?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆