上一頁下一頁
發新話題

真係好火,但真係笑左囉

收藏  |  訂閱
363  28.2k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-26 02:54 AM 發表 查看引用來源
我好明白你,我都試過同你差唔多case,當然我地分左手啦,之後我就踏上左出去玩呢個生涯啦。可以咁講,佢一定會再犯架啦,不過佢下次會小心啲你未必咁好彩會發現,你可以選擇接受佢係啲咁既人或分手。
...
你自已做人家的奴便是,不要教壞樓主啦!

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 02:58 AM 發表 查看引用來源

係唔係每個男人都會再犯呢個係一個問題,而我要報復平衡心理1個同20個有咩分別都係做左呢種事姐
我覺得再犯機會好大!!!!
報復就唔好諗啦,潔身自愛吧

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-12-26 02:58 AM 發表 查看引用來源
俾著我一定分手,男友有咩缺點都無問題,不忠就唔得!接受唔到!之後朋友都唔駛做啊!
之前我都係咁諗但到左個bf真係有不忠,而且7年真係一個時間唔係話分就分

引用:
原帖由 還記得嗎 於 2010-12-26 03:01 AM 發表 查看引用來源
大部分都係啦....當然絕對有例外...我識的朋友中...真係有D絕對100%好仔...剩低果D...分別只在於有沒有給另一半發現吧了
絕對同意,真係有D唔會,有D係冇俾人發現,當然,後者多好多啦!

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 02:58 AM 發表 查看引用來源

係唔係每個男人都會再犯呢個係一個問題,而我要報復平衡心理1個同20個有咩分別都係做左呢種事姐
唔好話男人,女人都會再犯,你原諒佢同返佢一齊佢就知道,就算再犯你都會原諒佢。可能會乖返一排law。

其實搵人玩係平均到心理,不過又可能會有其他心理問題,睇下你自己係咪真係想咁做,而我係選擇左做。

引用:
原帖由 還記得嗎 於 2010-12-26 03:01 AM 發表 查看引用來源
大部分都係啦....當然絕對有例外...我識的朋友中...真係有D絕對100%好仔...剩低果D...分別只在於有沒有給另一半發現吧了
見到你咁講可以話見到光明,但繼續同佢一起又真係會諗到佢果句野好唔開心

引用:
原帖由 Water_man 於 2010-12-26 03:00 AM 發表 查看引用來源

C姐,你的男友今晚有冇交功課俾你呢?
定係你今晚自已去了玩呢?
我都想收功課啊:smile_24::smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 03:03 AM 發表 查看引用來源

之前我都係咁諗但到左個bf真係有不忠,而且7年真係一個時間唔係話分就分
睇住佢搞緊第二條女wor,點樣仲一齊呀?幾難分都要分囉.......

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-26 03:04 AM 發表 查看引用來源

唔好話男人,女人都會再犯,你原諒佢同返佢一齊佢就知道,就算再犯你都會原諒佢。可能會乖返一排law。

其實搵人玩係平均到心理,不過又可能會有其他心理問題,睇下你自己係咪真係想咁做,而我係選擇左做。
...
認同...那個做法也可以...
最重要係樓主你過到自己果關...唔好後悔

引用:
原帖由 joanwong 於 2010-12-26 03:03 AM 發表 查看引用來源

俾佢呃咗七年重唔夠呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆