上一頁下一頁
發新話題

屌人老婆笑呵呵! (約1k左右)

收藏  |  訂閱
138  58.8k

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-2 08:20 AM 發表 查看引用來源
男人食人老婆大家就讚好
我另外一個post .....嫁左都出去玩就比人鬧都七彩:smile_13: :smile_13:
呢度係甘架啦,真係超低能,勁搞笑

引用:
原帖由 ylingy 於 2-4-2010 08:20 發表
男人食人老婆大家就讚好
我另外一個post .....嫁左都出去玩就比人鬧都七彩:smile_13: :smile_13:
你玩到返屋企,點解吾出聲呀。
人地話7年之癢!你2年之嘛!一開始梨或梨屋企人,就係貪佢D錢,先同佢結婚,

N雖然生過, 但都OK窄。 哩句引人呢
不過我仲未接受到黃臉婆,除非除晒衫我面前,可惜少有咁大膽的,最多的是留電話拋眼送奶耳邊吹風輕聲細語

引用:
原帖由 tungtau2001 於 2010-4-1 01:36 AM 發表 查看引用來源
好有興趣想知個人妻點樣瞞住老公同你去玩5日4夜,第我學下野
呢個人妻,其實佢自己都有野做,有時甚至要跟公司上大陸做野,所以好多時都可以行得開,果次佢同我去韓國,佢又係同個老公講話要同班同事返大陸做3日野,跟住會同班同事留係大陸玩2日,因為之前經常都有呢d前科,佢老公一d都無懷疑,而個仔就由個家婆暫時睇住。我同呢個人妻玩左大約大半年,之後我係網上識到另外一個人妻,咁大家開始丟淡,而我知到佢亦都不甘寂寞,係網上識過另一個sp,不過而家我同佢間中都會傾下電話,保持聯絡。

話時話, 伯友當年靚唔靚?

引用:
原帖由 AH1978 於 2010-3-30 13:06 發表 查看引用來源
搵埋d無質素既黎小西, 都學人扮勁, 仲好意思出黎講, 真係無能用
又唔好講到咁刻薄....:smile_35:
反而我想聽下呢度d高人點樣小到 d 靚毛呀, 明星仔呀 又唔駛出一分一毛囉

引用:
原帖由 常過大梅 於 2010-3-29 12:31 AM 發表 查看引用來源
疴完, 繼續。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我見N講到:  我唔知........

我就停一停, 冇再講。

一切留番週五, 再引佢。

週五我OFF, 一早起床留意下個巿先, 因為週四臨收巿, 我渣左張期指, ...
早排有個NF (人妻), 出面食咗 2 次之後覺得好內疚....:smile_42:

回覆 2# 的帖子

:smile_38: CHING我想屌你媽 媽:smile_38:

thx for sharing

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010/4/3 09:46 發表 查看引用來源

呢個人妻,其實佢自己都有野做,有時甚至要跟公司上大陸做野,所以好多時都可以行得開,果次佢同我去韓國,佢又係同個老公講話要同班同事返大陸做3日野,跟住會同班同事留係大陸玩2日,因為之前經常都有呢d前科, ...
good post:smile_04: :smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆