上一頁下一頁
發新話題

有無人試過一晚五次

收藏  |  訂閱
114  16.9k

之前同前女友試過3日2夜用晒1打袋袋, 一晚幾多次就無數過...................

c hing you are so one night 5 times too much:smile_30: :smile_30:

咁多次唔累咩?

引用:
原帖由 b4466853 於 2010-3-25 04:20 PM 發表 查看引用來源
記得過年與女友到大陸旅遊, 有一晚返到酒店我們一晚做了五次, 由晚上12:00做到4:00才睡.
第一次有套大戰(正常男上女下), 7-8分鐘爆咗
第二次做做吓隻衰妹問:你忍唔忍到, 如果可以的話, 不如唔用套(佢 ...
你連續五次?中間無休息?

引用:
原帖由 roby0821 於 2010-3-25 05:18 PM 發表 查看引用來源
連續疴五次就試過:smile_o06: :smile_o01:
本來都想睇埋落去...點知睇到e個post 真係忍唔住........笑左xD"
唔追POST啦...HAHAHAHAAA

引用:
原帖由 b4466853 於 2010-3-25 04:20 PM 發表 查看引用來源
記得過年與女友到大陸旅遊, 有一晚返到酒店我們一晚做了五次, 由晚上12:00做到4:00才睡.
第一次有套大戰(正常男上女下), 7-8分鐘爆咗
第二次做做吓隻衰妹問:你忍唔忍到, 如果可以的話, 不如唔用套(佢 ...
每次兩滴
:smile_o01:

我都報告返先..得個睇字唔係咁好~
最多都係試過做一次3個鐘...最後條女話黎左4次(有次只係用手)
其實3-4個鐘已經好累...我都係覺得要有質素GE係好D~:smile_47:

十二個鐘五次就試過,讀大學果陣住hall同師妹同居一房,放假同佢在hall,日做夜做,通常一晚三次已累到死左。六小時四次已是極限,之後兩日可以唔洗做

讀研究院果陣遇番個中學女同學,有晚同佢飲完野就帶佢去我研究生宿舍度,我果度是七人一間屋,果晚個個走晒,冇人,我同佢一晚做左四次,後來呢個女仔做左我sp,畢業後同你大戰地方少左,有時去九龍塘,有時上大陸,有時去我度,keep 左兩年先冇再做

不過最大食是一個中七學生妹,同佢一齊三個月就同居一齊,佢仲考緊AL,我都有教佢考試d 野。佢是我見過的女仔最大食的,我已經算勁,都俾佢渣乾,不過佢超索,俾佢渣乾都抵,而家雖然分左手,仲回味無窮

thx for sharing

回覆 1# 的帖子

我們一晚做了一次, 由晚上11:00做到7:00才睡:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆