上一頁下一頁
發新話題

我空虛,我寂寞!!我做錯事…(無咩sex嘢)

收藏  |  訂閱
293  21.4k

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 18:45 發表 查看引用來源
總之唔好令自己有遺憾!
好開心啊!!!佢以為我做嘢好辛苦,原來佢一早攞咗兩日大假加孖day過嚟陪我....我好感動啊!!!呢一刻我覺得自己更加愛佢....

祝今晚玩得開心啲

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:18 PM 發表 查看引用來源
好開心啊!!!佢以為我做嘢好辛苦,原來佢一早攞咗兩日大假加孖day過嚟陪我....我好感動啊!!!呢一刻我覺得自己更加愛佢....
所以女人其實有時做多小小, 一定有意想不到的收獲

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 19:14 發表 查看引用來源

大男人講得出做得到!
軍曹哥!!多謝你....我反省咗自己,今日好開心啊!!!見到佢...我真係估唔到佢自己一個過嚟重慶搵我,唔怪得不停問我幾時由重慶返成都,同住邊間酒店....我頭先感動到攬住佢唔放手...同眼濕濕..!!:') :')

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-11 19:18 發表 查看引用來源
祝今晚玩得開心啲

我今晚只係想好好咁攬住佢瞓一覺舒舒服服....早兩晚無一覺瞓得好....今朝重以為佢男我無心情同佢傾電話,唔怪得打唔到俾佢....嚇死我...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:21 PM 發表 查看引用來源
軍曹哥!!多謝你....我反省咗自己,今日好開心啊!!!見到佢...我真係估唔到佢自己一個過嚟重慶搵我,唔怪得不停問我幾時由重慶返成都,同住邊間酒店....我頭先感動到攬住佢唔放手...同眼濕濕..!!:') :')
場面一定好感人:smile_o06:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:21 PM 發表 查看引用來源
咁你就要好好愛自己、愛家人、愛朋友、伴侶!

記住,蛇咬都唔講得!

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 19:20 發表 查看引用來源
所以女人其實有時做多小小, 一定有意想不到的收獲
我真係估佢唔到...我頭先真係好感動,佢話frontdesk啲人唔話佢知邊間房喳,佢話想扮room service嚇我....頭先直頭想喺lobby抱佢返房...

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 19:25 發表 查看引用來源

咁你就要好好愛自己、愛家人、愛朋友、伴侶!

記住,蛇咬都唔講得!
我一定會...我一定好好珍惜佢,錯一次足夠...唔會再錯!!!多謝!!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:27 PM 發表 查看引用來源
我真係估佢唔到...我頭先真係好感動,佢話frontdesk啲人唔話佢知邊間房喳,佢話想扮room service嚇我....頭先直頭想喺lobby抱佢返房...
咁証明佢都好愛你啫:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆