上一頁下一頁
發新話題

想包二奶, 羅糊租屋最平幾錢一個月 ???

收藏  |  訂閱
116  8.0k

引用:
原帖由 雀仔.. 於 2010-1-15 02:51 AM 發表 查看引用來源

樓下點會有價錢貼?
你住得平者,
水庫一房一廳$900? 黃貝嶺都可能未必得啦.
通常都會有既....我住950,黃貝嶺方便d,所以唔得,本來我諗住搬去湖貝新村...因為水庫都有d唔方便,但價錢貴d,所以唔租...
算啦師兄..我地唔好再係呢個post講咁多啦...

水庫房租同王貝嶺差唔多,
但邊有甘平,1x1 $900?

回覆 102# 的帖子

咪系,邊有甘平. :smile_o08:

我住布吉12年自己樓,花圓e+最低800以上20幾/m,另外花圓附近D3-4層高果D村屋就600以上.水電石油氣慳慳地約400rbm,係交通樓坐小巴直到10蚊交通算方便但經常塞車一般約45分鍾車程,我返工一個月車錢過二千:smile_27:
玩上身要負責任吾系禁易架要用錢同時間添:smile_45: !

回覆 104# 的帖子

愛情系甘架啦,要付出同犧牲架.

引用:
原帖由 雀仔.. 於 2010-1-15 20:03 發表 查看引用來源
愛情系甘架啦,要付出同犧牲架.
羅糊村 1500 搞貼左 -.-"

引用:
原帖由 諸葛亮先生 於 2010-1-17 06:44 PM 發表 查看引用來源

羅糊村 1500 搞貼左 -.-"
:smile_38: 羅湖村好似話,試過封村逐家逐戶查房.

引用:
原帖由 bugbuglai 於 2010-1-17 18:59 發表 查看引用來源

:smile_38:  羅湖村好似話,試過封村逐家逐戶查房.
查房? :smile_o01: 咁咪好, 搞好D治安, 我同條女都唔洗咁驚

引用:
原帖由 bugbuglai 於 2010-1-17 18:59 發表 查看引用來源

:smile_38:  羅湖村好似話,試過封村逐家逐戶查房.
請問帶部電腦上大陸, 最多可以帶幾多部, 會否比公安拉架??????

引用:
原帖由 諸葛亮先生 於 2010-1-17 09:10 PM 發表

查房? :smile_o01: 咁咪好, 搞好D治安, 我同條女都唔洗咁驚
你咪講笑啦,你同居以爲羅正牌呀....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆