上一頁下一頁
發新話題

酒後鬧事...(P.12 update)

收藏  |  訂閱
188  44.3k

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:02 AM 發表 查看引用來源

我睇相睇過......有D又真係勁堅下......仲正過HK D女仔
真係正到爆
個個辣到不得了:smile_47:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:01 AM 發表 查看引用來源

技術係要練返黎架嘛, 邊有咁易遇到老師父呢
所以遇到新手多......有d仲要扮老手....真係想XYZ佢:smile_19:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2009-12-21 11:04 AM 發表 查看引用來源

Me 2....不過有冇去都無所謂啦
開下眼界ar ma....:smile_47:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:04 AM 發表 查看引用來源

所以遇到新手多......有d仲要扮老手....真係想XYZ佢:smile_19:
咁真係好灰...... :smile_45:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:04 AM 發表 查看引用來源

係新手未照直講囉:smile_42:
扮老手真係仲衰過新手:smile_42:

:smile_o01: 酒後出事都幾好

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:04 AM 發表 查看引用來源

真係正到爆
個個辣到不得了:smile_47:
所以我班fd成日都話要去台灣旅行~主要係去D夜場......吸引力真係好大!!!!:smile_o01:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2009-12-21 11:05 AM 發表 查看引用來源

咁真係好灰...... :smile_45:
一搞咪知出事lor...........:smile_o02:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:07 AM 發表 查看引用來源

所以我班fd成日都話要去台灣旅行~主要係去D夜場......吸引力真係好大!!!!:smile_o01:
去台灣真係要去夜場玩下
哈, 唔去見識下真係唔得:smile_o01:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:05 AM 發表 查看引用來源

開下眼界ar ma....:smile_47:
唔使樣樣都要開眼界既.....不通我要你整個人黎開我眼界...... :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆