上一頁下一頁
發新話題

引誘男技師咸濕自己~~p11#165, p.13#185, p.15#225, p.22#317,p.24#347(new)

收藏  |  訂閱
411  205.8k

引用:
原帖由 wallace2007 於 17-12-2009 23:56 發表 查看引用來源

香港咪搵我囉.
係唔係淨係推油按摩架?:smile_o05:

引用:
原帖由 natural.sigh 於 2009-12-17 11:58 PM 發表 查看引用來源

係唔係淨係推油按摩架?:smile_o05:
係架00:smile_13:
.

引用:
原帖由 natural.sigh 於 2009-12-17 11:53 PM 發表 查看引用來源
我都好想試下比按摩師推到HIGH啊...
但我又唔夠膽... 同埋一個人唔會上深圳,我點都要搵多個人陪...
香港會有嗎?
我最初都驚一個人上..但有時很難搵人...但自己又有需要..唯有硬著頭皮死上去...好的話可以舒服下自己..唔好的話,  at least I tried.

引用:
原帖由 sl4040 於 18-12-2009 00:03 發表 查看引用來源

我最初都驚一個人上..但有時很難搵人...但自己又有需要..唯有硬著頭皮死上去...好的話可以舒服下自己..唔好的話,  at least I tried.
我又唔熟上面啲架步...
又唔知點開口/暗示...
我係果隻想但又唔會講出口果啲人......:smile_o05:
不過二嚟我本身都需要按摩嚟鬆啲手手腳腳同頸.... 腰都係... (全部有舊患)

對不起啊~ 我新來不知規矩又唔知地方,在你這個POST下留了這些COMMENTS.....
請原諒~

so enjoy woo~wonderful~

waiting part2:smile_o06:

引用:
原帖由 胡佬仔 於 18-12-2009 00:01 發表 查看引用來源
係架00:smile_13:
.
你係做按摩師?

good~~~~i like this

咁最後佢只用手搞 high 妳?

引用:
原帖由 natural.sigh 於 2009-12-18 12:43 AM 發表 查看引用來源

你係做按摩師?
我係..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆