上一頁下一頁
發新話題

一路睇呢個版都一路都覺得可怕..........

收藏  |  訂閱
188  35.9k

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-11-21 11:27 AM 發表 查看引用來源

搭車怕撞車~食飯怕哽死~返工怕炒魷...咁做人有咩意思~:smile_o06: :smile_o01: :smile_o01:
而家香港好多人都係咁做人架啦

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-11-21 11:18 AM 發表 查看引用來源
d男人夠成日搵援交ons叫雞啦:smile_o02:
呢樣又冇錯
雖然唔係全部男人係咁
我相信有七成男人係有叫過雞囉
相對女人有sp其實佔數好少囉

引用:
原帖由 乖乖的紫彤 於 2009-11-21 11:47 AM 發表

而家香港好多人都係咁做人架啦
做樣樣野都要計住度住...未免太辛苦喇掛:smile_39:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-11-21 11:52 AM 發表 查看引用來源

做樣樣野都要計住度住...未免太辛苦喇掛:smile_39:
而家香港人就係咁
仲有咩都有陰謀論
人地所講既任何野都會話人係吹水/作大

引用:
原帖由 乖乖的紫彤 於 2009-11-21 12:08 PM 發表

而家香港人就係咁
仲有咩都有陰謀論
人地所講既任何野都會話人係吹水/作大
係咪膠post自己諗囉~信唔信都係得啖笑既者:smile_o01:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-11-21 12:24 PM 發表 查看引用來源

係咪膠post自己諗囉~信唔信都係得啖笑既者:smile_o01:
我都知其實都有好多人真係好得閒會出膠post,
有時睇完d膠post我真係會笑出聲囉

引用:
原帖由 乖乖的紫彤 於 2009-11-21 12:26 PM 發表

我都知其實都有好多人真係好得閒會出膠post,
有時睇完d膠post我真係會笑出聲囉
有d大浮誇真係好難令人相信架:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-11-21 12:29 PM 發表 查看引用來源

有d大浮誇真係好難令人相信架:smile_o01: :smile_o01:
我都覺呀
有d真係好難令人信囉

引用:
原帖由 ?! 於 21/11/2009 11:03 發表 查看引用來源
但我有一樣野覺得.............................
係而度會有好多男人扮女仔出post:smile_o14:
唔係覺得, 係真係有, 大家自己去分辨啦~

:smile_o01: 我睇完就算....呵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆