上一頁下一頁
發新話題

M 後的活動 (加簽名檔)

收藏  |  訂閱
656  48.1k

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-15 08:55 PM 發表 查看引用來源
之後,佢就反轉左我個身, 抱起我個PATPAT, 就係我後面一下隊矖入去, 個一刻係勁正, 勁充實.
後進式,正呀,真係諗起都興奮。

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-15 08:55 PM 發表 查看引用來源
上期星期M完之後個晚, 男朋友叫我去佢度過夜. 一開門就即刻攬住我係咁打車輪.車左一陣我同佢講 : 係唔係咁快想攪我呀?但係我連涼都未沖喎! 沖左先啦...

跟著我地就一齊入去沖涼, 佢一路車住我, 一路幫我除. 由上 ...
著t-back...正:smile_o12:

我女友都係,佢話一走咗就特別想要,仲要我唔用袋:smile_13: ,有時未走會叫我衝:smile_27:

引用:
上期星期M完之後個晚, 男朋友叫我去佢度過夜. 一開門就即刻攬住我係咁打車輪.車左一陣我同佢講 : 係唔係咁快想攪我呀?但係我連涼都未沖喎! 沖左先啦...

跟著我地就一齊入去沖涼, 佢一路車住我, 一路幫我除. 由上 ...
so sweet:smile_40: :smile_40:

Thanks for sharing.........
Your bf is a lucky man.......... :smile_o12:

:smile_o01: 嘻嘻,同catcat say:smile_o15: 先

嚟支持支持喵喵

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-11-16 10:38 發表 查看引用來源
:smile_o01: 嘻嘻,同catcat say:smile_o15: 先
早晨呀 clement

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-11-16 02:37 發表 查看引用來源

後進式,正呀,真係諗起都興奮。

http://img.photobucket.com/albums/v213/s ...
著t-back真係方便直入架... 水多個時仲一入就去到好盡

thank you for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆