上一頁下一頁
發新話題

大鑊! 我攪左屋企個賓賓

收藏  |  訂閱
168  74.5k

扮無嘢:smile_24: !
千祈不可以俾佢揸住你條---->痛脚:')

引用:
原帖由 federer_man 於 2009-11-9 02:36 PM 發表 查看引用來源
D次真係好大鑊, 我攪左屋企個賓賓. 我屋企個賓賓唔算好靚,
但順眼, 老實講, 係幾有女人味.... 但我一直都好克制, 覺得攪野行遠D.
最近同條女嗌左交, 好耐沒行埋, 積左D慾火, 開始望多左個賓賓, 佢一般著Tshirt, 唔 ...
ching你扑硬X個隻

周街都係家禽

乜玩到咁呀

God bless you lar @_#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 buddy25 於 2009-11-9 02:42 PM 發表 查看引用來源
樓主....玩到無野好玩?!!??!!?
莫非真係獸性大於理性??
:smile_o12:

引用:
原帖由 我愛大波妹玩69 於 2009-11-9 02:42 PM 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
ching 乜咁唔小心被禁言

依到啲版X好X街架

乜都扣

complain佢地啦

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2009-11-9 03:12 PM 發表 查看引用來源
講真喎,一個單身佬係唔應該請賓賓!而且呢單嘢係你主動"騮"個賓妹,而唔係條賓妹騮你!你同條女嘈就應該去夜場搵女!呢單嘢係你自已攞嚟衰~

而家呢個環境,不如俾d錢叫條賓妹唔好出聲! 同條賓妹講清楚係one-night stand! 仲有合約滿前都唔好炒佢,費事佢反咬你,話你強姦,好多單嘢就係個賓妹以為俾老細擒咗之後,個老細一定唔會炒佢,點知都係俾人炒,所以就反咬個老細強姦!

仲有,以後唔好再擒條賓妹,同埋小心個賓妹擒番你轉頭.......
樓主真係唔arm

比啲錢條賓妹啦

唔出奇

引用:
原帖由 sph886 於 2009-11-9 04:02 PM 發表 查看引用來源
千祈唔好比錢,比左錢件事重複雜左...就當無野..以後自己唔好再黎多劑...當ons算喇.:smile_39:
唔係化.....................咁咪係食咗野唔比錢

當無野?.....................做男人唔可以咁架

錯就要認!打就企定!

逃避問題唔係男人所為

引用:
原帖由 maturemarriedma 於 2009-11-9 05:14 PM 發表 查看引用來源

或者試下找個 fd 溝左個賓賓先,等佢轉移目標囉:smile_45: .

引用:
原帖由 墨西哥豬流感 於 2009-11-10 03:03 AM 發表 查看引用來源
我鐘意你.....做得怕乜啦....一屋兩伙三人行..男人喊濕好正常.偷食都好正常啦
師兄你好理真氣壯咁喎

唔扑都扑左.........驚都無用 !!

佢話that is ok.....即佢無反感,

佢都係人, 人無非都係想要錢同快樂(快感), 不如引佢扑多次.....問佢收幾錢,
做之前大家簽定同意書.

簽左同意書, ching 想掂扑就掂扑!!!

CHING, 千祈唔好比掩口費, 佢收得你一次就會攞你第二次, 第三次, 4, 5,6,.......................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆