上一頁下一頁
發新話題

。。至腩憎按正骨的人比小費技C,無必要麻 !!!

收藏  |  訂閱
214  22.8k

比小費係好唔正常,應制止:smile_o01:

引用:
原帖由 Alantim 於 2010-1-2 21:33 發表 查看引用來源
比小費係好唔正常,應制止:smile_o01:
絕對同意

引用:
原帖由 雲昇 於 2009-10-30 03:49 PM 發表 查看引用來源
樓主真係好x無聊!:smile_39:
乜樓主呀, 有本事係深圳買樓就叻, 去俾錢揼骨又冇錢俾貼士有乜咁叻, 樓主? 真好笑。

Go Zhuhai la...no tips required. Stay away from SZ la....STINGY MAN!!!

上次喺水圉正骨2粒钟比40,,,,,,黑面,,多謝都無声!想知小費有無公價?

引用:
原帖由 ming9211 於 2010-1-3 06:55 PM 發表 查看引用來源
上次喺水圉正骨2粒钟比40,,,,,,黑面,,多謝都無声!想知小費有無公價?
我通常都係比3-4草野,自己覺得ok便算,理9佢黑面定紅面.

引用:
原帖由 dennis779 於 2009-10-30 01:10 PM 發表 查看引用來源
小費都是技C的主要收入來源,如按2小時給30元都可接受
反而locket我就不比小費了.(只是本人意見):smile_34:
最憎d locker仔臨走果時先黎賣口乖

引用:
原帖由 dickeywong888 於 2010-1-3 22:45 發表 查看引用來源

最憎d locker仔臨走果時先黎賣口乖

可惜太過真呢

回覆 105# 的帖子

正骨小費公價係$10/1粒钟;   冚家產比40小費仲黑口黑面, 又會有啲咁撚無家教嘅骨女

引用:
原帖由 koreansam 於 2010-1-3 11:11 PM 發表 查看引用來源
正骨小費公價係$10/1粒钟;   冚家產比40小費仲黑口黑面, 又會有啲咁撚無家教嘅骨女
:smile_38: 有好很多咁ge女架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆