上一頁下一頁
發新話題

同健碩男的一次

收藏  |  訂閱
170  22.8k

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-29 04:20 PM 發表 查看引用來源
我所認識嘅女同男對性都有一致嘅睇法
男 : 做愛嘅對手可以係任何人, 包括你唔中意嘅人
女 : 做愛嘅對手可以唔係情人, 但必須要有好感
姐姐...唔鍾意既人...好難硬到ga喎~~~~(起碼我本人唔多得:smile_o03: )

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-29 04:58 PM 發表 查看引用來源

我冧起鑽隧道O個巨型大鑽:smile_30:
你講到好恐怖:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-10-29 05:34 PM 發表 查看引用來源

姐姐...唔鍾意既人...好難硬到ga喎~~~~(起碼我本人唔多得:smile_o03: )
我係叔叔:smile_o05: ,
PS, 我依個年紀真係有依個問題, 要有FEEL先起頭, 無FEEL你除晒衫我都無反應, 但少年真係唔中意嘅都得......

睇完樓主你個post有d感慨

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-29 05:38 PM 發表 查看引用來源

我係叔叔:smile_o05: ,
PS, 我依個年紀真係有依個問題, 要有FEEL先起頭, 無FEEL你除晒衫我都無反應, 但少年真係唔中意嘅都得......
叔叔你好...
可能我到中年..(都就3張..:smile_o08: )
不過少年o個陣..都唔會溝d冇feel既女仔啦.....

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-10-29 05:45 PM 發表 查看引用來源

叔叔你好...
可能我到中年..(都就3張..:smile_o08: )
不過少年o個陣..都唔會d冇feel既女仔啦.....
講得個溝字就梗係要有FEEL啦, 我講緊可能係成班人去飲嘢, 之後就同其中一條女上床, 第二日起身連個名都可以唔知......

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-29 05:52 PM 發表 查看引用來源

講得個溝字就梗係要有FEEL啦, 我講緊可能係成班人去飲嘢, 之後就同其中一條女上床, 第二日起身連個名都可以唔知......
都唔係ga..
o個陣你都有feel先同條女去馬姐..之前都要溝通溝通....(可能我冇咁勁..可以一見女就拉去爆房啦...點都要傾下計.玩下先..跟住先拉到去大戰...:smile_o08: )

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-10-29 05:57 PM 發表 查看引用來源

都唔係ga..
o個陣你都有feel先同條女去馬姐..之前都要溝通溝通....(可能我冇咁勁..可以一見女就拉去爆房啦...點都要傾下計.玩下先..跟住先拉到去大戰...:smile_o08: )
真係會KA:smile_o03:

飲完嘢, 就畀人指派送某一條女返屋企, 原因係住响附近, 上車都仲好似唔識咁, 落車問可唔可以送埋佢上去.....送到上去, 連個PEACH都送埋比你....:smile_o03:

咁真係叔叔你勁啦....
我好小送女仔ga喎~~~~
收工...走人..:smile_o07:

thx for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆