上一頁下一頁
發新話題

先常平後平湖的先苦後甜的包膠 [有相]

收藏  |  訂閱
129  24.1k

用心post又有相~~一定撐:smile_o12:

支持有相報告:smile_30: :smile_30:

多謝師兄報告

good good

引用:
原帖由 苦男仔 於 2009-10-28 15:48 發表 查看引用來源
woo又真係唔錯丫不過如果下次個d相影得好d更加好~
沒辦法 手機相影
希望下次會影得清楚d

引用:
原帖由 landland_joe 於 2009-10-28 17:22 發表 查看引用來源
多謝有相報告.....另外想說的就係....千其唔好咁小人去唱K....特别係你咪去過的新K场....一定有好多三9唔識7 的所谓經理, 助理, 特别係男性...(媽咪同女助理都有 不過係女人就算) 入來昆酒, ...
幫我定ktv房的媽咪經埋是我老死認識的 埋單1864個毛澤東 連客房錢
謝謝ching你的提點 萬分感激 小弟下次去有呢種情況會識得點做   謝謝指教

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-10-28 21:47 發表 查看引用來源
條女夾貢實做乜呀
因為有佢號碼 之前睇ching包膠 乜唔係唔可以出地方全名 媽咪同女女 資料咩?
所以我先叫女女夾住個牌

引用:
原帖由 dragonkingman 於 2009-10-29 00:12 發表 查看引用來源
嘩ktv條女你對佢吟好呀,仲比成600佢,如果係我我擺底500就走當1q錢
小弟自己的諗法 請不要先怪

首先 佢真係陪我坐成晚 陪坐200
一q 400 [我諗差唔多掛] 所以=600
而且我都係掛住 "香港仔"上去玩 費時俾人話我地d香港仔小家啦 就豪多少少俾佢

以上只係小弟的見解 不同意的ching請勿插我插得太狠 [會痛的 ]

引用:
原帖由 CocaCola_08 於 2009-10-29 01:27 發表 查看引用來源

絕對讚成呢位brother嘅講法!:smile_o12: 如果係我就一腳"申"佢哋出去!
謝謝你們ching把錢 (意思是 你們的意見及提點) 放去我個袋度 我會好好記住 唔會唔見的

感謝

有相梗係支持啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆