上一頁下一頁
發新話題

11月7日 (星期六)....逃園結義Fairlady's生日團

收藏  |  訂閱
516  17.3k

一推再推!要破督數紀錄!:smile_30:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-10-22 10:34 AM 發表 查看引用來源

個個都識 :smile_13:  放心 我訓低前 一定搵番一 兩個陪我既
:smile_13: :smile_13:
係唔識我地呢D新人
入左黎都唔理我

支持下先:smile_o01:
生日快樂喎:smile_o03:

多謝支持!:smile_30:

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-10-22 11:56 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: :smile_13:
係唔識我地呢D新人
入左黎都唔理我
點敢唔理你... 我最中意你呢d新人 嘿嘿

岩岩係公司做緊野 冇入香討遮

點呀 新人大哥 賞面果日黎一齊玩嗎?  

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-10-22 11:14 AM 發表
你有正經野做嘛,唔敢督你出黎!:smile_30:
終於督埋雙花紅棍426 ty哥仔仔哥出黎:smile_34:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-10-22 11:51 AM 發表 查看引用來源
一推再推!要破督數紀錄!:smile_30:
=.= 我生日都要督數... 玩野呀...

就算得一個人黎 我都照攪... 最多咪俾低消...

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-10-22 12:12 PM 發表 查看引用來源

=.= 我生日都要督數... 玩野呀...

就算得一個人黎 我都照攪... 最多咪俾低消...
督數多D,會威水D!:smile_30: :smile_30:

生日今高興,祝你生日快樂,有錢又有女
你地成班今熱鬧,新人join Ng join duck?
:smile_o05:

引用:
原帖由 yeungchai 於 2009-10-22 12:19 PM 發表 查看引用來源
生日今高興,祝你生日快樂,有錢又有女
你地成班今熱鬧,新人join Ng join duck?
:smile_o05:
會飲酒 會玩女 再唔係 會抽水既 都歡迎

玩多2次 就熟架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆