上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.0k

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-10-21 07:38 PM 發表 查看引用來源

你多d出黎,叫天爺介紹d妹妹仔比你,人都後生d喇:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:
我而家冇貨賣嫁喇...:smile_27: ...太耐冇溝女....手頭上一條可以叫出黎既女既電話都冇...:smile_39:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-10-21 07:41 PM 發表 查看引用來源

咁又係woo,佢淨係得個代大
喂...低調D啦...:smile_44: ...

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-10-21 07:45 PM 發表 查看引用來源
今星期仲有個久未露面既人,又係星期六生日既:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
(買吓關子先)
今個星期17樓好爆,
宏哥,威文,天兄留番個地下比我訓好woo:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
邊個呀??...真係好想知...講聲我聽我個蛋糕寫埋佢名丫

睇黎我都要BOOK定酒店喇:smile_13:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-10-21 07:45 PM 發表 查看引用來源
今星期仲有個久未露面既人,又係星期六生日既:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
(買吓關子先)
今個星期17樓好爆,
宏哥,威文,天兄留番個地下比我訓好woo:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
點敢唔留比你丫,包租公:smile_42:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-10-21 19:45 發表 查看引用來源
(買吓關子先)
今個星期17樓好爆,
17樓留番個位我呀

我有2個朋友會黎

我星期5放假到星期一....打比我...一齊出發丫..我想去接腳

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-10-21 07:30 PM 發表 查看引用來源

哩d野等我黎喇,使唔使夾定口供:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
五點打黎就話要訂左九點食飯!! 無女得阿嫂!! 虛構我既一位英國朋友跟我黎! 其實已經飛走左!! 夜晚去你果度訓!

如果佢唔問一切以上係廢話!!

天哥,我來唔到呀,但系度祝你生日快樂,身體健康,年年有得蒲,月月蒲安心,日日蒲天光

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-10-22 11:40 AM 發表 查看引用來源

五點打黎就話要訂左九點食飯!! 無女得阿嫂!! 虛構我既一位英國朋友跟我黎! 其實已經飛走左!! 夜晚去你果度訓!

如果佢唔問一切以上係廢話!!
個虛構人物就叫啊天喇

引用:
原帖由 艦長 於 2009-10-22 02:37 AM 發表 查看引用來源

17樓留番個位我呀
我諗都好難喇,我都要訓地下,你唔介意就一齊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆