上一頁下一頁
發新話題

尋晚同個sp玩...真係唔惦囉

收藏  |  訂閱
143  32.2k

引用:
原帖由 bae146 於 2009-9-13 00:14 發表 查看引用來源

後生仔 , 喉禽到死 ,一味向下路進攻 , 好似十幾年前由下面出泥 , 現在想由下面走返入去。
好句好句~~~

引用:
原帖由 bae146 於 2009-9-13 12:14 AM 發表 查看引用來源

後生仔 , 喉禽到死 ,一味向下路進攻 , 好似十幾年前由下面出泥 , 現在想由下面走返入去。
係喔~~你講得好岩囉~~~同矩玩左2次~~2次一來就摸下面~又話我乾~~激死我啦~

引用:
原帖由 DeborahLily 於 2009-9-13 12:32 AM 發表 查看引用來源
係喔~~你講得好岩囉~~~同矩玩左2次~~2次一來就摸下面~又話我乾~~激死我啦~
haha..果條仔你係邊度識?

引用:
原帖由 DeborahLily 於 2009-9-13 12:32 AM 發表 查看引用來源

反而話你乾??? 佢應該檢討下囉!! :smile_45:

引用:
原帖由 lock2009 於 2009-9-13 01:00 AM 發表 查看引用來源
反而話你乾??? 佢應該檢討下囉!! :smile_45:
有時D女乾,即係唔ENJOY啦
仲駛問?

又要靚仔又要做得, 都唔係咁易搵

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-9-13 01:12 AM 發表 查看引用來源
真係同情樓主 :smile_24:

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-9-13 01:12 AM 發表 查看引用來源
都唔係,至少我識有個FD又係令仔又做得

hi

hi
..............

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-9-13 12:34 AM 發表 查看引用來源

haha..果條仔你係邊度識?
係聊x室識架!!矩除左同我玩之外~~一直都有係聊x室入面識妹妹仔玩架~~~總覺得他好dirty~~唔想含~~~矩唔信我係第一次~仲話含得好舒服~~~嘩~~~一直打開個口好辛苦架!搞到我牙<交>都甩啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆