上一頁下一頁
發新話題

好笨实没瘾的星期五(4/9)

收藏  |  訂閱
114  6.8k

引用:
原帖由 rookie1997 於 2009-9-7 09:17 PM 發表 查看引用來源

十卜你,完全同意你既講法0.0
哇 1997哥 好耐無見

引用:
原帖由 陽光仔 於 2009-9-8 01:56 AM 發表 查看引用來源

哇 1997哥 好耐無見
我都係咁話,幾耐乎見過佢
以為佢失蹤:smile_24:

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-9-8 02:04 AM 發表 查看引用來源

我都係咁話,幾耐乎見過佢
以為佢失蹤:smile_24:
好似無乜人見過佢

C HING 我估你都係好後生啲年青人,喱次¥160+¥108+¥190+¥300買個教訓算跌得小啦,好彩你仲識POST喱件事上嚟比各位C HING知,就即係知道自己錯响邊!

引用:
原帖由 細b哥 於 2009-9-8 02:59 AM 發表 查看引用來源
C HING 我估你都係好後生啲年青人,喱次¥160+¥108+¥190+¥300買個教訓算跌得小啦,好彩你仲識POST喱件事上嚟比各位C HING知,就即係知道自己錯响邊!
肯定樓主既心境仲係好年青既.

我又唔覺得佢做錯, 只係個對手既問題姐. 下次揀個啱既對手一樣可以好好玩.

師兄出手真闊綽!千八蚊買個教訓可能係好事!

師兄多多指教

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-8 09:44 AM 發表 查看引用來源

肯定樓主既心境仲係好年青既.

我又唔覺得佢做錯, 只係個對手既問題姐. 下次揀個啱既對手一樣可以好好玩.
哎,我是年龄与心境都很老的人,都已近不惑之年了。
但我就已像麦提爽那种颓废得想住老人院那种,我近年的经历真的不是
一般人所遭遇的,当然不是说同女女的遭遇。我就是不明白一些女女的
短视和不能理解思想,真的令人感慨。

引用:
原帖由 babylonianchan 於 2009-9-8 12:36 PM 發表 查看引用來源

哎,我是年龄与心境都很老的人,都已近不惑之年了。
但我就已像麦提爽那种颓废得想住老人院那种,我近年的经历真的不是
一般人所遭遇的,当然不是说同女女的 ...
CHING 你什麼要了解囡囡思想呀,你北上都是尋開心,
最緊要你同囡囡一起開心,活在當下,幻想永遠是美麗,現實永遠是殘酷:smile_o04:

明明是雞,你就當佢是女友,是你玩殘自己咋:smile_o15:
引用:
原帖由 babylonianchan 於 2009-9-6 01:45 PM 發表 查看引用來源星期五本是约了女女去吃自助餐,到了酒店时6:00pm,但原来女女有病去了打什么消炎针,搞到7:00点多才来到,因为她说是肚子痛,於是就取消了去吃自助餐的念&# ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆