上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇Part 1至5 (Part 9 已於15/9晚上推出)

收藏  |  訂閱
307  38.4k

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-6 12:04 AM 發表 查看引用來源

師兄,條女講第一日到此場做我咪信住先,又唔係同佢做人世,懶理真與假,太清醒便投入唔到當時嘅氣氛,你認為呢:smile_41:
最緊要玩得開心 :smile_o12:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-6 12:24 AM 發表 查看引用來源

我會翻尋味,但只是指軍匯個場,但女我很少番食,況且我睇中了另一師兄所選嘅江蘇妹,全程小鳥依人真吸引,加上如果次次番食有排才達到我嘅千人斬目標:smile_30:
仲有幾耐先達成目標呀

新法校服?好不方便!

都系利屎薄身一件過滑身超短裙好過!方便談訪裡邊:smile_40:

引用:
原帖由 doubleman 於 2009-9-6 00:31 發表 查看引用來源
thanks,,君仔報告,,,遲些跟copy走返轉,,:smile_38:
雖然只跟了COPY團一次,不過我覺得是信心保證,不是AD,只是直覺,COPY團長未必是最好,攪氣氛方面仍然有改善的地方,
不過他在POST寫明嘅事項都跟足我覺得可收貨

引用:
原帖由 earth008 於 2009-9-6 00:36 發表 查看引用來源
新法校服?好不方便!

都系利屎薄身一件過滑身超短裙好過!方便談訪裡邊:smile_40:
魚蛋豬皮各有所好,不過頭PART已是上下各包一塊薄紗,如第2PART又玩LACE薄身好似變化不大:smile_41:

支持支持...................

引用:
原帖由 明動 於 2009-9-6 00:36 發表 查看引用來源

仲有幾耐先達成目標呀
粗略估計只剛達成1/5目標,我都嫌進度太慢:smile_40:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-5 10:33 PM 發表 查看引用來源

淡水大將軍嚟架人地 !!! :smile_03:
巴籃戰團幹部級成員
~淡水大將軍 stevenkinghk~

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-5 07:26 PM 發表 查看引用來源

我唔做情聖,以免沈船:smile_39:
大將軍
~情聖~
你以前做過啦

不過吾沈過船吾會成熟

引用:
原帖由 明動 於 2009-9-6 00:34 發表 查看引用來源

最緊要玩得開心 :smile_o12:
咪係,出來玩為求開心及放鬆心情,要同女玩太多心理攻防戰便太累人了,憑直覺去經歷女方嘅虛情假意便算了,反正只是同條女做一晚夫妻咁多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆