上一頁下一頁
發新話題

應成BCM,而家送個REPORT比佢,我同A先生既美好回憶(1)

收藏  |  訂閱
495  28.5k

[quote]原帖由 kenny9453 於 2009-8-6 12:16 PM 發表 查看引用來源

咁咪好囉:smile_o13: [/quote

絕大部份男人都係衰架麻:smile_o02:

喂喂朋友,我黎啦.........................

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:21 PM 發表 查看引用來源
喂喂朋友,我黎啦.........................
等你幾廿年啦,算係咁啦,應成你出個report而家做到:smile_o05:

我好掛住你呀:smile_o09:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 01:59 AM 發表 查看引用來源

哈哈,你問過我愛人bcm先啦:smile_o05:
咪擺我上檯啦死人頭~喂你sms話我a先生系邊個,我唔記得左~
過兩日打比你~呢幾日分鐘爆到傻~

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:23 PM 發表 查看引用來源

等你幾廿年啦,算係咁啦,應成你出個report而家做到:smile_o05:

我好掛住你呀:smile_o09:
我都系呀~喂喂,我系成徵果面開左post呀~
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10285321&extra=page%3D1
得閒黎坐下啦~

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:19 PM 發表 查看引用來源

佢地做野唔會諗後果麻:smile_o02:
咪係...d男人想攪野又唔用套
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:23 PM 發表 查看引用來源

咪擺我上檯啦死人頭~喂你sms話我a先生系邊個,我唔記得左~
過兩日打比你~呢幾日分鐘爆到傻~
咪就係個個都想殺左佢既人囉,你契仔個阿爸呀,:smile_o02:

你打比我我大把野同你講

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-8-6 12:25 PM 發表 查看引用來源

咪係...d男人想攪野又唔用套
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
佢地唔用套係因為覺得爽d麻:smile_o16:

妳兩已成親蜜伴侶~?:smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:25 PM 發表 查看引用來源

咪就係個個都想殺左佢既人囉,你契仔個阿爸呀,:smile_o02:

你打比我我大把野同你講
原來就系個仆街杏加長........
佢條粉人又想點呀......唔好再黎果套啦......
過兩日傾.......再唔系你pm或sms我講住先....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆