上一頁下一頁
發新話題

竟然主動引個小朋友, 似乎我真係老啦!

收藏  |  訂閱
309  50.4k

引用:
原帖由 夜遊人 於 2009-7-27 04:51 PM 發表 查看引用來源
其實你想搵番個男人倚靠, 還是SP ??
男人幾時可以係倚靠? 總之, 共渡人生。

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 04:47 PM 發表 查看引用來源

邊個唔想要支熱暖暖的真野, 而成日用支凍冰冰的假野。不過, 呢幾年已經工作上咗位, 自己又車又樓, 有咩男人唔介意會埋身。有老婆的就大把. 不過我點悶都唔想做第三者。
聽你咁講都好想搵番個老公丫~
你都想要,不過又5想破壞人地家庭ja~

引用:
原帖由 maggie_38 於 27-7-2009 16:47 發表 查看引用來源

邊個唔想要支熱暖暖的真野, 而成日用支凍冰冰的假野。不過, 呢幾年已經工作上咗位, 自己又車又樓, 有咩男人唔介意會埋身。有老婆的就大把. 不過我點悶都唔想做第三者。
你都係想有人係你身邊姐:smile_o06:

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 04:47 PM 發表 查看引用來源

OK﹐ 第一個條件﹐無老婆﹐無女友﹐仲有咩條件﹐
年紀相若?

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 04:52 PM 發表 查看引用來源

在床上就好有倚靠完事後說再見//

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 04:52 PM 發表 查看引用來源

可能你未遇到,

照我猜, 你現在只想找個男人給你多年來的抑壓欲望可以發射出來吧

引用:
原帖由 夜遊人 於 27-7-2009 16:51 發表 查看引用來源
其實你想搵番個男人倚靠, 還是SP ??
我覺得樓主係咁樣囉:smile_o06:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-27 04:55 PM 發表 查看引用來源

我覺得樓主係咁樣囉:smile_o06:
有就最好啦! 不過同我年齡差不多的, 所有條件好少少的都結咗婚。

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 04:57 PM 發表 查看引用來源

有就最好啦! 不過同我年齡差不多的, 所有條件好少少的都結咗婚。
加油:smile_o06: ..可遇不可求

引用:
原帖由 maggie_38 於 27-7-2009 16:57 發表 查看引用來源

其實你條件唔錯, 10年內都無拍過拖:smile_13::smile_13::smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆