上一頁下一頁
發新話題

好心好報…搵到個年青失婚少婦SP…更新part 2...p.5 #72

收藏  |  訂閱
151  51.5k

一次生, 兩次熟 !!! :smile_o13:
已後又有多個食喇 !!!! :smile_o05:

引用:
原帖由 chung921 於 2009-7-27 12:59 AM 發表 查看引用來源
請問你係男定女?
如果係女,你生過仔未?
如果天生 pink lin, 生完仔一定變黑提
就算未生過,扑野扑得多都會變深色
你d 基本常識講到咁似d方間傳言既!anyway~係望我以下呢d常識你可以參考下!

1.) 女士係懷孕後,乳房、乳暈同乳頭確會變大,色素亦會加深,因為方便餵育母乳,但唔係人人都好似倒模咁,一式一樣!最重要係,乳暈同乳頭既色素變得多深,都會因人而異,有d人既比例會深d,有d會淺d!在嬰兒出生後,部分母親的乳房、乳暈同乳頭不會回復原來的顏色,但情況將因人而異,有部分亦會減退乳房、乳暈同乳頭大少及色素,呢點係同荷爾蒙和色素有關。

2.) 現今科技發達,嫩乳素同嫩紅素既產品不斷出現,成效如何我唔肯定,亦唔想賣廣告,但我相信唔多唔少都有d功效!

引用:
原帖由 bigkin99 於 2009-7-27 12:02 AM 發表 查看引用來源
下次佢再搬屋叫埋我幫手  :smile_30:

Anyway, 你會同佢一齊還是一脚踏兩船?
佢都知我有gf,我想信會係sp關係!

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2009-7-26 09:11 PM 發表 查看引用來源
我完全唔明你打咩野好多錯字:smile_39: :smile_42:
sorry!我會檢討!

引用:
原帖由 chung921 於 2009-7-26 08:49 PM 發表 查看引用來源
生過仔粒 Lin 仲係 pink ?
你有冇常識架?
我有無常識,不妨參考下#102!

引用:
原帖由 63021 於 2009-7-26 03:56 PM 發表 查看引用來源

咁有冇帶安全套做愛呀
無ar!

very good repory, waiting for your next part

thanks for sharing , you are a lucky guy

引用:
原帖由 virus55699 於 2009-7-27 09:11 AM 發表 查看引用來源

無ar!
你唔怕做人 爸爸咩 :smile_41:

THANKS

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆