上一頁下一頁
發新話題

R'S團11-7車兄生日之旅

收藏  |  訂閱
110  3.5k

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-16 04:49 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 睇來你同我係同一類 wor, 我經常係為左 D 助理, 媽咪先叫佢地o個組囡囡 !
無呀,個日個mami條女我介紹左比bb呀:smile_o05:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-16 09:49 PM 發表 查看引用來源
多謝 chris 的報告,你玩得好開心噃。:smile_30:

記得我嗎?:smile_41:
你係咪食飯同台個位ching呀:smile_41:

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-7-17 01:04 AM 發表 查看引用來源

無呀,個日個mami條女我介紹左比bb呀:smile_o05:
哈哈, me too, 我通常選完條女都俾埋個 friend 玩, 跟住就同有興趣既媽咪, 助理玩, 哈哈, 大獲, 好易同你爭野食 wor !

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-17 01:16 AM 發表 查看引用來源

哈哈, me too, 我通常選完條女都俾埋個 friend 玩, 跟住就同有興趣既媽咪, 助理玩, 哈哈, 大獲, 好易同你爭野食 wor !
貢我等你出手先:smile_13:

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-7-17 01:46 AM 發表 查看引用來源

貢我等你出手先:smile_13:
哈哈, 我通常好遲先出手架 wor, 你等我出手, 你好難一日搞兩件, 只希望大家心水唔好一樣算了, haha !

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-17 02:41 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 我通常好遲先出手架 wor, 你等我出手, 你好難一日搞兩件, 只希望大家心水唔好一樣算了, haha !
貢等她們捒吧

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-7-17 02:54 AM 發表 查看引用來源

貢等她們捒吧
哈哈, good, 依隻好玩 D !

啱啱起身痾完夜尿幫手推一推先

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-17 04:36 PM 發表 查看引用來源
啱啱起身痾完夜尿幫手推一推先
晚上去舒適堡一推.....

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-17 02:55 AM 發表 查看引用來源

哈哈, good, 依隻好玩 D !
好早以經想好搵件路祭返黎等佢捒:smile_o01: 全部ching一齊比佢捒幾好玩:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆