上一頁下一頁
發新話題

手指再一次了到潮吹..玩埋TOYS..high腳仔軟!

收藏  |  訂閱
731  42.5k

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-7-15 02:32 PM 發表 查看引用來源

係...我地自己嚟...:smile_o11:
haa...自己影make sure唔會手震...
自己黎好d..

你同你男朋友好正wo..真令人羨慕呀...

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 02:43 PM 發表 查看引用來源

haa...自己影make sure唔會手震...

自己黎好d..
唔知你地會唔會交換個bra來影相呢?
好像換球衣咁~
he he

引用:
原帖由 Ice-man 於 2009-7-15 02:57 PM 發表 查看引用來源

唔知你地會唔會交換個bra來影相呢?
好像換球衣咁~
he he
都唔一樣size我地..
包包勁過我好多架..
包包有C CUP架..:smile_47:

你POST 多D上黎分享下啦..羨慕下都好呀...
我就無你咁幸福啦..有個咁正O既男朋友...

引用:
原帖由 美人 於 2009-7-15 03:00 PM 發表 查看引用來源
你POST 多D上黎分享下啦..羨慕下都好呀...
我就無你咁幸福啦..有個咁正O既男朋友...
你指SEX定平時普通男女朋友相處先...
我地SEX係好好, 好開心...
但床下, 普通相處...我地唔係好SWEET架咋...
佢對我既野係完全唔上心...:smile_24:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 02:59 PM 發表 查看引用來源

都唔一樣size我地..
包包勁過我好多架..
包包有C CUP架..:smile_47:
你都應該唔弱woo~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Ice-man 於 2009-7-15 03:06 PM 發表 查看引用來源

你都應該唔弱woo~~~~~~~~~~~~~~~~
我咁瘦...B 咋..

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 03:07 PM 發表 查看引用來源

我咁瘦...B 咋..
其實 B, C - cup  , 唔係要睇埋條腰仔有幾幼咩?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 03:05 PM 發表 查看引用來源

你指SEX定平時普通男女朋友相處先...
我地SEX係好好, 好開心...
但床下, 普通相處...我地唔係好SWEET架咋...
佢對我既野係完全唔上心...:smile_24:
普通相處先可以一世麻...唔通日日都可以咁 SWEET 咩...
SEX 好O既話已經證明你地夾啦...
等你下次出POST 架...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆