上一頁下一頁
發新話題

男仔請入!!小女子有事請教!!!

收藏  |  訂閱
170  12.4k

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-9 11:25 PM 發表 查看引用來源

下次我鬧下屬,我知道點做:唔好咁望住我,我都係想訓練你EQ姐!!

你一於叫EQ教官啦!

或者"E官"都得!我做禽獸!!!
:smile_34: 正,,我又學你~~~

:smile_38: :smile_38: 我要長d架...型得黎要可愛..可愛得黎要天真..天真得黎又唔可以太豬兜...總之要又型又醒又可愛啦:smile_34:

this is a question?:smile_39:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-9 11:27 PM 發表 查看引用來源

小豬.....:smile_o09: :smile_o09:
嘩!  正呀  

妳好似話過要返china工作...咁幾時出trip呀

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-9 11:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_34: 正,,我又學你~~~

:smile_38: :smile_38: 我要長d架...型得黎要可愛..可愛得黎要天真..天真得黎又唔可以太豬兜...總之要又型又醒又可愛啦:smile_34:
卡哇兒株式會社第三分館熊出沒注意小組召集人兼過氣EXGF聯盟主席!

引用:
原帖由 kiki0726 於 2009-7-9 06:17 PM 發表 查看引用來源
男仔希望女仔係床上點樣做會係最好呢??
同埋點樣可以令男一直都想扑你呢???
pls help!!
:smile_o05: 要佢諗起你都想入非非

引用:
原帖由 kiki0726 於 2009-7-9 06:17 PM 發表 查看引用來源
男仔希望女仔係床上點樣做會係最好呢??
同埋點樣可以令男一直都想扑你呢???
pls help!!
如果個男仔鐘意妳,妳唔洗特別做乜都會成日想同妳做...

引用:
原帖由 viruskai 於 2009-7-10 12:40 AM 發表 查看引用來源

如果個男仔鐘意妳,妳唔洗特別做乜都會成日想同妳做...
你係男定女?

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-10 12:28 AM 發表 查看引用來源

卡哇兒株式會社第三分館熊出沒注意小組召集人兼過氣EXGF聯盟主席!
:smile_27: :smile_27: :smile_27: 關exgf咩事.........
eq教官幾好聽..係唔夠長唔夠型ja:smile_34:

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-10 12:44 AM 發表 查看引用來源

你係男定女?
9成係男:smile_44:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-10 12:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: :smile_27: 關exgf咩事.........
eq教官幾好聽..係唔夠長唔夠型ja:smile_34:
尊貴EQ教官,極品EQ教官,視乎你的cup數,小心d人叫錯e-cup教官

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆