上一頁下一頁
發新話題

又係老外搞到我透唔到氣

收藏  |  訂閱
420  35.9k

引用:
原帖由 Ice-man 於 2009-6-29 11:59 AM 發表 查看引用來源

不過你想一陣, 冇任何 action le?
話明只係諗, 又點會有action呢

鬼佬...

引用:
原帖由 hksunman 於 2009-6-28 11:51 PM 發表 查看引用來源
鬼先開心?中國人唔開心?崇洋!
國籍既野,完全唔係問題,最緊要係玩得開心又興奮。。。

你今次真是飽晒,次次同鬼佬做,下次同華人做,人地入左插緊,妳仲話快D入啦,仲等?

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-28 09:52 PM 發表 查看引用來源
嘻嘻~好耐冇上過黎喇! 其實呢..我又一次衰左喺鬼佬手上......:smile_13:

前事就係同左佢出去食飯喇, 之後佢就車左我去大浪灣兜風, 嗰度真係冇乜人, 起初佢就梗係好浪漫咁攬住我行下沙灘, 睇下個黑麻 ...
打側入,又將你我隻腳放上佢膊頭,一定好 high喇!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Microphone83 於 2009-6-29 01:30 AM 發表 查看引用來源

係小弟問既,所以小弟都答返架啦

唔抵得個鬼佬囉:smile_13:
hehe...你問 d 咁難答既問題...我會俾人插架, 之前俾人話我崇洋喇...:smile_13:

引用:
原帖由 Mr.俊 於 2009-6-29 04:33 AM 發表 查看引用來源
樓主一定比老外餵得好飽?
哈哈! 飽死...飽到行唔郁添喇!:smile_30:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 05:45 PM 發表

hehe...你問 d 咁難答既問題...我會俾人插架, 之前俾人話我崇洋喇...:smile_13:
唔怪之得新聞都話個trend 係hk男ge找大6女仔...hk女ge找外籍男仔:smile_o10:

引用:
原帖由 lock2009 於 2009-6-29 10:18 AM 發表 查看引用來源

好似好刺激咁噃
其實呢次都唔算刺激喇! 同 ex (呢個真係 chinese 喇) 仲激!:smile_44:

引用:
原帖由 Tom_Sawyer 於 2009-6-29 11:14 AM 發表 查看引用來源
玩時玩, 緊記安全
thanks! 對住鬼佬我係會特別注意安全既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆