上一頁下一頁
發新話題

終於上咗傳說中的 Amy 啦!!

收藏  |  訂閱
216  53.7k

引用:
原帖由 st999631 於 29-6-2009 09:21 發表 查看引用來源
哎呀,樓主話果個女主角係傳說既生命體黎呀…即係有可能女主角唔係人,係鬼喎!好驚呀!

樓主最好快D搵個法師幫你睇睇係唔係鬼上身呀,比女鬼吸左D陽氣好大鑊架!

好恐怖呀 !

sam豬,你唔好咁樣啦..
人地只係發緊夢之嘛~~仲要係春秋大夢:smile_o11:
佢要發夢就俾佢發啦,唔好叫醒人啦:smile_o13::smile_o13:

我係驚佢撞鬼咋,好邪架
引用:
原帖由 CCandy 於 2009-6-29 09:34 AM 發表 查看引用來源

sam豬,你唔好咁樣啦..
人地只係發緊夢之嘛~~仲要係春秋大夢:smile_o11:
佢要發夢就俾佢發啦,唔好叫醒人啦:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 nightwalkerman 於 2009-6-28 04:20 AM 發表 查看引用來源
雖然已經係早幾星期嘅事, 不過一直趕重做份 paper, 今晚先有時間同大家報告。

話說上次小弟 post 完無耐, amy (似乎係呢版幾紅下)主動咁同我msn。我之前個post 有提到赤柱有間屋, 佢問我如果係堅, 就同佢去 ...
唔錯丫  點解冇人主動msn我呢

引用:
原帖由 st999631 於 2009-6-29 09:39 AM 發表
我係驚佢撞鬼咋,好邪架
我想知冰個係amy啊:smile_41: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-6-29 09:57 AM 發表 查看引用來源

我想知冰個係amy啊:smile_41: :smile_13: :smile_13:
一件大波既普通貨仔:smile_30:

但佢擁有鬼影變幻球,小心小心:smile_30:

我唔知架,不過我覺得樓主好似撞鬼
引用:
原帖由 roby0821 於 2009-6-29 09:57 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 nightwalkerman 於 2009-6-28 04:20 AM 發表 查看引用來源
雖然已經係早幾星期嘅事, 不過一直趕重做份 paper, 今晚先有時間同大家報告。

話說上次小弟 post 完無耐, amy (似乎係呢版幾紅下)主動咁同我msn。我之前個post 有提到赤柱有間屋, 佢問我如果係堅, 就同佢去睇下...雖然佢一直無比有樣的相我睇, 不過當中有好明顯係上床的暗示。於是, 小弟就膽粗粗同佢約下。 因為好耐之前試過上網識到條女, 點知用假相, 原來係豬扒! 所以都好耐無再敢約。

我地約咗一個星期日4:00 CWB SOGO 前門等, 等咗10分鐘電話嚮:「喂! 十下!十下咁, 我見到你啦!」我向前一望見到有個著短褲的靚妹, 我估最多5”2,個樣好係cute, 不過真係似16/17歲。我問佢係唔係真係Amy, 佢話係,佢用我電話即時用amy_tam login 呢度。第二個問題當然係佢幾歲。佢即時好慶:「吊!又問!個x個都以為人未夠秤!」雖然佢一開聲已經粗口,而且唔係好靚,但身材ok,波大有c-cup!睇完比番佢,佢又話:「睇完啦!細路!姐姐唔止年紀大過你,我諗其他野都夠大。」之前睇過下佢d post, 已經知佢 wild,點知大庭廣眾佢都係咁!勁!

...
唔怪得咁易俾你食倒啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

唔似咩,張相無頭架
引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-6-29 10:08 AM 發表 查看引用來源

一件大波既普通貨仔:smile_30:

但佢擁有鬼影變幻球,小心小心:smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-6-29 10:11 AM 發表 查看引用來源
唔似咩,張相無頭架

d相好似睇過咁既:smile_38:

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-6-28 05:25 AM 發表 查看引用來源
點解我睇Amy-d-!Po

佢個胸好似無咁細架wor!

而且,點解個骨架唔同左既?!

好似縮左水呀!?

到底係.........?

?????????
妳講講下又好似係喎:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆